Meciul Simona Halep – Bianca Andreescu, întrerupt. Ce s-a întâmplat în tribună

Meciul Simona Halep - Bianca Andreescu, întrerupt. Ce s-a întâmplat în tribună
Meciul Simona Halep - Bianca Andreescu a fost întrerupt

Meciul Simona Halep – Bianca Andreescu a fost întrerupt, la scorul de 2-1 în primul set pentru sportiva canadiană de origine română, din cauza unui fan care avea blițul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat că cele două sportive sunt incomodate de lumina puternică, iar meciul a fost reluat după câteva zeci de secunde.

Meciul Simona Halep – Bianca Andreescu a fost întrerupt

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au duelat, luni, la Turneul Campioanelor. Întâlnirea a fost așteptată cu sufletul la gură nu doar de românii curioși să afle cine este mai bună la tenis, dar și de pasionații sportului alb din întreaga lume. Partida a fost programată la ora 14:00, dar a fost amânată mai întâi pentru ora 14:30 și ulterior pentru ora 15:00.

În tribună s-au aflat și fani români, veniți să o încurajeze pe Simona Halep, dar și străini care o admiră pe campioana de la Wimbledon. O chinezoaică aflată în tribună a vrut să îi amintească Simonei că ea este campioana de la WImbledon și că nimic nu o poate opri să câștige și Turneul Campioanelor. Femeia a lipit pe o coală de hârtie o imagine cu Simona Halep ținând în mână trofeul de la Wimbledon, o inimă roșie pe care a suprapus două coroane (repezentând cele două Grand Slamuri din palmaresul româncei) și numele sportivei.

În primul set al partidei, la scorul de 2-1 pentru Bianca Andreescu, un fan și-a scos telefonul mobil și a început să filmeze, iar arbitrul întâlnirii a decis să întrerupă meciul, întrucât cele două sportive erau deranjate de blițul puternic. După câteva zeci de secunde, meciul a fost reluat.