Maurice Munteanu și-a ieșit din minți în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a putut să aducă Bianca Rus în culise

Maurice Munteanu și-a ieșit din minți în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a putut să aducă Bianca Rus în culise
Maurice Munteanu, enervat la culme de Bianca Rus. Ce s-a întâmplat la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu are deja câteva bile negre pentru unele din concurente. Bravo, ai stil! Celebrities e de departe una dintre cele mai piperate și controversate ediții din cadrul show-ului. Ce s-a întâmplat între cunoscutul fashion editor de la Elle și cântăreața și ce gest a acesteia l-a enervat pe Munteanu?

Maurice Munteanu, enervat la culme de Bianca Rus

Fanii lui Maurice Munteanu știu deja că nu este un iubitor al aroganțelor de orice fel, lucru care s-a putut vedea și în prima ediție a mult așteptatului show Bravo, ai stil! Celebrities. După ce telespectatorii au luat la cunoștință șicanele dintre celebrele concurente, aceștia au putut vedea cum cunoscutul stilist i-a acordat încă o bilă neagră Biancăi Rus. Vizibil nu prea impresionat de stilul cântăreței, pe care l-a numit prea kitschos și pițiponcesc, a mai avut parte de un episod nefericit care o are protagonistă tot pe brunetă.

Cu toate că Bianca a avut intenții bune și a dorit să impresioneze pe toată lumea cu apariția sa într-o limuzină, mai mult a dat cu bâta-n baltă. Munteanu nu a apreciat deloc aroganța sa de a intra cu bolidul de lux direct în platoul emisiunii. „Bianca este foarte încrezută, a vrut să arate tuturor că este fată de bani gata și a crezut că, dacă aduce o limuzină în platou, plus câteva domnișoare celebre și îmbrăcate în paiete și blănuri, o să-i dea pe spate pe jurați. Dar toată treaba i-a fost tocmai ei defavorabilă”, au dezvăluit surse apropiate echipei de filmare, pentru cancan.ro.

Bianca Rus a intrat cu limuzina în platoul emisiunii Bravo, ai stil! Gestul l-a enervat pe Maurice Munteanu
Bianca Rus a intrat cu limuzina în platoul emisiunii Bravo, ai stil! Gestul l-a enervat pe Maurice Munteanu

„Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect”

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopar prin ochii celorlalți în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiție, cu perseverență, talent și viziune acest vis poate deveni realitate“
Bianca Rus

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI