Măsură extremă luată de Guvernul Orban. Dispar multe posturi la stat

Măsură extremă luată de Guvernul Orban. Dispar multe posturi la stat
Măsura extremă a Guvernului Orban. Dispar multe posturi de la stat

Guvernul Orban taie în carne vie! Șeful Cancelariei premierului Orban a oferit detalii despre ultimele decizii. Oficialul a declarat că vor dispărea mai multe posturi la stat.

Măsura extremă a Guvernului Orban: Dispar multe posturi la stat

Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Orban, a oferit detalii despre noile decizii indicate de oficiali. Sursa citată a precizat că vor avea loc subțieri ale posturilor din cadrul unuia dintre ministerele Executivului liberal. În acest contex, sunt vizate posturi pentru demnitari sau posturi de conducere. Ional Dancă a declarat, în cursul zilei de joi, că în ședința de Guvern a fost aprobată reducerea cu un procent de 30% din numerele actuale de posturi pentru demnitari și posturi de conducere din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvotării Regionale și Administrației.

Acesta a adăugat că în ședința de Guvern au fost adoptate două acte normative inițiate de Ministerul Lucrărilor Publice – instituirea procedurii şi adoptarea prevederilor legale care să permită depunerea documentaţiilor online pentru cadastru şi o transpunere a prevederilor din Codul administrativ în ceea ce priveşte organizarea şedinţelor online, la nivelul autorităţilor publice locale.

Măsura extremă a Guvernului Orban. Dispar multe posturi la stat
Măsura extremă a Guvernului Orban. Dispar multe posturi la stat

„Organigrama Ministerului Lucrărilor Publice se modifică”

“A fost înaintată în şedinţa de Guvern o hotărâre cu privire la reorganizarea Ministerului Lucrărilor Publice. În urma adoptării acestui act normativ, organigrama Ministerului Lucrărilor Publice se modifică şi vor avea loc reduceri în ceea ce priveşte numărul de posturi pentru demnitari şi posturi de conducere cu 30%, iar pentru funcţii de execuţie va fi o reducere cu 25% a schemei de personal, rezultând în final un număr de angajaţi la nivelul acestui minister de 765 de persoane”
Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI