Mașinile lui Adi de la Vâlcea. Ce automobile de lux are manelistul

Mașinile lui Adi de la Vâlcea. Ce automobile de lux are manelistul
Mașinile lui Adi de la Vâlcea. Ce automobile de lux are manelistul

Adi de la Vâlcea se bucură de mult succes, iar așa își poate întreține pasiunea ce îl costă sume fabuloase. Cântărețul este îndrăgostit de mașinile de lux, așa că se bucură de fiecare dată când își cumpără un nou autoturism la care multe persoane doar visează.

Adi de la Vâlcea, pasiune costisitoare. De ce mașini de lux se bucură artistul

Artistul este pasionat de mașinile puternice, așa că a schimbat mai mulți bolizi de-a lungul anilor. Adi de la Vâlcea se poate lăuda cu achizițiile sale de lux, toate datorate succesului de care are parte în industria muzicală. Acesta a avut peste 200 de mașini, iar pasiunea sa este foarte costisitoare, dar manelistul recunoaște că se bucură ca un copil de fiecare dată când își îndeplinește o dorință.

Melodia lansată de curând în colaborare cu Loredana și cu mulți alți artiști se pare că l-a adus pe Adi de la Vâlcea din nou în atenția publicului. ‘Fericire’ se bucură de un succes enorm printre internauți, iar după acest proiect, cântărețul le-a mai făcut o surpriză fanilor. Acesta a declarat pe canalul său de Youtube că a decis să își schimbe mașina.

“Am o veste astăzi… nu ştiu dacă e bună, dacă e rea. Pentru mine e bună. Am vândut Corvette-ul şi ce maşină credeţi că mi-am luat? Trebuie să avem şi noi un viciu, iar al meu este maşinile. Am avut peste 200 de maşini, fără exagerare şi fără să fiu samsar de maşini.

Corvette mi-a plăcut foarte mult, dovadă că am avut cinci şi o să-mi mai iau. Acum mi-am luat noul Land Rover Defender, 2020, First Edition. Cei care ştiţi despre Defender, ştiţi modelele care au fost… nişte cutii, pur şi simplu ARO. Uitaţi-vă la asta ce au putut să-i facă. Alea erau făcute de oameni şi asta sigur e făcută de un extraterestru.”, a dezvăluit Adi de la Vâlcea.

Adi de la Vâlcea, colaborare de succes. Manelistul și-a schimbat mașina după ce melodia cu Loredana a fost lansată

Cât despre noua piesă, se pare că aceasta a câștigat milioane de vizualizări încă din primele zile de la lansare. Deși toți artiștii ce au participat la acest proiect se bucură de un real succes, Loredana a recunoscut că se află în mijlocul unor controverse, căci multă lume a ținut să o critice pentru alegerea făcută.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta.”, a spus cântăreața la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI