Mașini de 5,5 milioane de dolari, distruse cu buldozerul. VIDEO cu bolizii de la Porsche, Lamborghini și Mercedes-Benz

Mașini de 5,5 milioane de dolari, distruse cu buldozerul. VIDEO cu bolizii de la Porsche, Lamborghini și Mercedes-Benz

Mai multe mașini de lux, în valoare de 5,5 milioane de dolari, au fost distruse cu buldozerul, într-o acțiune aproape fără precedent. Mărci renumite precum Porsche, Lamborghini și Mercedes-Benz au fost făcute una cu pământul.

Mai multe mașini de lux au fost distruse cu buldozerul într-o acțiune aproape fără precedent. S-a întâmplat în Filipine, acolo unde președintele Rodrigo Duerte a vrut să dea un semnal clar împotriva corupției și a contrabandei.

Președintele filipinez nu a ținut cont că bolizii care aparțineau unor mărci celebre precum Porsche, Lamborghini și Mercedes-Benz valoarează milioane de dolari.

VIDEO Cum au fost distruse mașini de lux în valoare de 5,5 milioane de dolari

Președintele filipinez, Rodrigo Duterte, este cel care a supravegheat îndeaproape distrugerea mai multor mașini de lux, pentru a da un semnal clar anti-corupție. În total, 68 de bolizi de lux precum Porsche, Lamborghini și Mercedes-Benz au fost făcute una cu pământul.

Mașinile au fost aliniate, iar un buldozer uriaș a trecut peste ele și le-a distrus.  Valoarea mașinilor distruse depășește 5,5 milioane de dolari.

„Înainte ca un loc să poată fi dezvoltat cu adevărat, să devină un mediu viabil pentru afaceri, trebuie instaurată legea și ordinea”, a spus Rodrigo Duerte, președintele din Filipine

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI