Mașina de spălat care consumă cel mai puțin curent. Așa vei plăti mai puțini bani la factura de energie

Mașina de spălat care consumă cel mai puțin curent. Așa vei plăti mai puțini bani la factura de energie
Care este mașina de spălat care consumă mai puțin?

Ce trebuie să știi despre mașina ta de spălat? Unele din ele consumă mai puțin. Cum poți să plătești mai puțini bani la factura de energie în aceste vremuri pline de scumpiri? Ce alegere trebuie să faci?

Ce mașină de spălat consumă mai puțin?

Mașina de spălat este extrem de utilă și a devenit de nelipsit în casele oamenilor care o schimbă periodic în funcție de nevoi și de numărul celor din locuință. Desigur că atunci când decizi să-ți achiziționezi una nouă trebuie să ai în vedere multe detalii.

Cele mai bune aparate folosesc cicluri eficiente pentru a curăța hainele, minimalizând astfel consumul de apă și conservând energia electrică. Pentru o factură mai mică la energie poți să renunți la apa caldă și să speli cu apă rece, să utilizezi setarea ‘Economic’ și să nu te mai folosești de opțiunea de stoarcere care consumă în plus.

Poți să te ocupi chiar tu de acest pas. În timp vei vedea cât de mult contează obiceiurile acestea. De asemenea, toți oamenii ar trebui să știe că mașinile din clasa A sau clasa A + sunt cele care consumă mai puțin. Dacă vrei să faci o schimbare care să te ajute să plătești mai puțin la factura de energie, alege să-ți achiziționezi o astfel de mașină.

Tipuri de mașini de spălat

Mașina de spălat cu încărcare frontală:
– consumul redus de apă, curent și detergent;
– numărul mare de programe de spălare;
– viteza de centrifugare mai mare decât la mașinile de spălat rufe cu încărcare verticală;
– ușurința cu care poate fi amplasat.

Mașina de spălat cu încărcare verticală:
– sunt mai ieftine și mai fiabile decât cele cu încărcare frontală;
– cicluri de spălare mai scurte;
– mai ușor de deplasat;
– performanțe mai bune de clătire.

Ce alegere trebuie să facă o familie numeroasă?

Cei care au o familie mare trebuie să se gândească la nevoile tuturor.

„Ideală pentru familiile numeroase, de minimum cinci membrii, mașina de spălat rufe Samsung Add-Wash are o capacitate de încărcare de 9 kilograme și dispune de funcție de siguranță pentru blocarea accesului copiilor.

Extrem de rezistentă, delicată cu rufele, Samsung Add-Wash poate spăla în 14 programe diferite, cel mai rapid dintre programele sale având o durată de doar 15 minute.

Consumul anual de energie electrică este unul redus, de 196 kWh, mașina fiind încadrată în clasa energetică A+++. Funcția Add-Wash disponibilă pe acest model permite adăugarea unor noi rufe în cuvă, chiar în timpul programului de spălare”, arată ghidulde10.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe