Mascații au intrat peste Duduieni. Ce se întâmplă acum la casa lui Emi Pian

Mascații au intrat peste Duduieni. Ce se întâmplă acum la casa lui Emi Pian

Au trecut patru zile de înmormântarea interlopului Emi Pian și trupele de mascați au decis să facă razii în curtea vilei în care a locuit acesta. Conform informațiilor din această dimineață, se fac percheziții, atât în cazul crimei, dar și într-un dosar mai vechi de înșelăciune.

Mascații în curtea lui Emi Pian

Surse din interoriorul poliției au declarat că, în această dimineață, trupe de macați au descins în curtea vilei interlopului Emi Pian, pentru a face percheziții în două spețe. Prima, conform surselor, este legată de un dosar mai vechi de înșelăciune. Dosarul face referire la o cercetate penală în care sunt implicate zeci de persoane cu credite de aproximativ 2.000.000 de lei de la o bancă, luate cu ajutorul unor documente falsificate.

Ce se întâmplă acum la casa lui Emi Pian

Cea de-a doua speță, conform acelorași surse, face referile la evenimentele din noaptea de luni spre marți, 4 august, evenimente ce au dus la decesul interlopului, acuzațiile la dosar fiinde crimă. Sursele spun că perchezițiile, în acest caz, sunt pentru a găsi armele folosite de Duduieni în încăierarea din locuința din Giulești, locul unde Emi Pian s-a aflat la acel moment.

Aceleași surse au mai declarat că principalul suspect în crima din Giulești, conform deciziei judecătorilior, rămane în arest preventiv, acesta fiind audiat de procurori prin videoconferinţă. Richard Emanuel a susținut, în fața magistraților, că este nevinovat, și că are dovezi conform cărora nu din cauza lui ar fi pornit scandalul.

Mascații au intrat peste Duduieni. Ce se întâmplă acum la casa lui Emi Pian
Mascații au intrat peste Duduieni. Ce se întâmplă acum la casa lui Emi Pian

Reamintim că la începutul acstei luni, în noaptea de luni spre marți, 4 august, într-o locație din cartierul Giulești, două clanuri se aflau la un joc de barbut. Este vorba de clanul ”Duduienilor”, condus de Emi Pian și un membru din clanul ”Rinu”, Richard Eduard, un pusti de 25 de ani. În urma unor neînțelegeri și acuzații lucrurile au degenerat, finalul ncăierării fiind că Emi Pian a fost tăiat de tânăr în zona venei femurale. Emi Pian a fost dus de urgență de fiul său la spital, unde s-a declarat ulterior decesul. Emi Pian a fost înmormântat duminică, pe 8 august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI