Mărturia bărbatului care și-a pierdut soția și copilul după deratizarea blocului din Timișoara. ”Au crezut că a vrut să se sinucidă!”

Tragedia de la Timișoara a răscolit o țară întreagă, după ce trei persoane au murit, iar alte 40 au ajuns la spital, cu simptome foarte grave. Ancheta deschisă de autorități a arătat și că printre victimele dezinsecției ucigașe, pe care a efectuat-o patronul unei firme din oraș, s-au numărat și doi copii, dar și o femeie, mama unuia dintre micuți. Soțul acesteia a făcut mărturii cutremurătoare, de curând, când a povestit ce urmat după incidentul șocant.

Mărturia bărbatului care și-a pierdut soția și copilul după deratizarea blocului din Timișoara

Mărturia bărbatului care și-a pierdut soția și copilul după deratizarea blocului din Timișoara. ”Au crezut că a vrut să se sinucidă!”
Bărbatul a aflat veștile cumplite legate de familia sa prin telefon

Teodor Ion Bota, cel care și-a pierdut atât soția, cât și copilul, a făcut declarații în premieră. Bărbatul a povestit că băiețelul lui a acuzat stări de rău, dar și că în doar 24 de ore și-a pierdut familia. Totul din pricina dezinsecției pe care Ioan Sorin Buță a efectuat-o în blocul de locuințe în care se afla și familia sa. Acesta a folosit substanța toxică denumită Delicia – GASTOXIN, pe care ar fi achiziționat-o de pe piața neagră. Mai mult, folosise deja chimicalele periculoase și pentru o altă operațiune similară, într-un hotel din Timișoara.

„Sâmbătă dimineață, după ce a plecat soția la serviciu, copilul s-a simțit rău. M-am dus la urgențe acolo la noi și domnul doctor care a fost de gardă i-a făcut un consult. Mi-o dat o rețetă. Tot așa s-a simțit. Am telefon după salvare, a venit de la Luis Țurcanu. L-am dus la spital a doua oară. Acolo jos cât am stat mi-au spus că are diabet. L-a mutat la terapie intensivă, acolo a rămas mama cu el”, povestește Teodor Ion Bota.

Bărbatul a mai mărturisit că a aflat cumplitul adevăr, că familia lui a decedat, prin telefon, dar și că trăiește clipe dramatice. Mai întâi i-a murit copilul de doar 3 ani, după care a urmat soția sa, având simptome similare cu ale băiețelului. Medicii au ajuns la concluzia că femeia ar fi vrut să se sinucidă, din pricina pierderii atât de mari pe care a suferit-o, odată cu moartea copilului.

„Mă sună nevasta și mi-a spus: a ieșit cineva din salon de acolo și a spus că inima lui Darius s-a oprit. Când am auzit asta, eram terminat. Mi-a spus: se luptă ca să-l resusciteze. Și-a revenit, zice, dar încă-l mai resuscitează. A ieșit o doamnă doctor și mi-a spus: ne pare rău, dar copilul s-a dus”, a mai adăugat bărbatul, potrivit Digi24.

„Medicii de aici s-au gândit la altă variantă, că dacă copilul a decedat primul, s-au gândit că soția a luat ceva, că s-a pierdut cu firea, ca să se omoare și ea. Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine”, mai spune Teodor Ion Bota.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI