15 aug. 2023 | 11:27

Marius Șumudică, umilit din nou de giuleșteni. „Refuz să preiau Rapidul, dacă voi fi ofertat. Uitați-mă!”

News
Marius Șumudică, umilit din nou de giuleșteni. „Refuz să preiau Rapidul, dacă voi fi ofertat. Uitați-mă!”

Marius Șumudică a primit o nouă lovitură din partea clubului pe care îl iubește atât de mult. După ce conducătorii au refuzat să-l pună antrenor, la începutul sezonului, acum a fost „refuzat” și de fani. Tehnicianul s-a enervat în direct și a transmis că va refuza o eventuală ofertă, dacă se va renunța la italianul Cristiano Bergodi.

Marius Șumudică a promis că va refuza oferta Rapidului

Marius Șumudică este liber de contract și a sperat că va fi antrenorul echipei Rapid, doar că înainte de startul sezonului, după plecarea lui Adrian Mutu, a avut un șoc: conducătorii l-au ales pe Cristiano Bergodi. A spus atunci că nu va avea nicio problemă să fie rivalul formației din Giulești și a promis că va accepta chiar și o propunere din partea lui Gigi Becali.

După cinci etape se pune problema schimbării antrenorului, iar numele lui Marius Șumudică a fost din nou amintit. Doar că de data aceasta se pare că nu-l mai susțin nici fanii. Liderul galeriei a spus clar că nu și-l dorește la echipă pe fostul atacant al Rapidului. Asta deși suporterii au scandat numele antrenorului, după ce Rapid a pierdut cu 2-0 duelul cu Petrolul.

„Nu mi se pare normal ce spune «Bocciu», că avem nevoie de profesioniști. Adică oamenii de acum nu sunt profesioniști, Bergodi nu e profesionist? Adică acum nu mai avem nevoie de Șumudică, că nu e profesionist?

Nu am înțeles asta cu profesioniștii. Adică, acum mă luați de pe stradă? Eu nu o să continui acest război. Dacă nu se pune problema să vină Șumudică, atunci de ce să vorbesc de Rapid?

Susțineți-vă antrenorul și uitați-l pe Șumudică! Și dacă îmi faceți ofertă, după ce a declarat «Bocciu», eu nu mai vin la Rapid! Îi aveți pe Nico, pe Angelescu, pe domnul Șucu.

Să mă scoateți din calcul pe mine. Eu nu vin la Rapid. Șumudică refuză în momentul de față să preia Rapidul, dacă voi fi ofertat”, a afirmat Șumudică, conform digisport.ro.

Ce l-a supărat pe Marius Șumudică

Liviu Ungureanu, zis „Boccicu”, a spus că Marius Șumudică nu ar fi o variantă bună pentru banca tehnică a formației Rapid, în această situație delicată în care echipa are doar cinci puncte după cinci etape.

„Eu cred că domnul Șucu ar trebui să facă curățenie în club, să angajeze oameni competenți și oameni care știu ce înseamnă Rapidul. E inadmisibil ca acei băieți care sunt puși la butoane acolo să pornească muzica pentru a acoperi furia poporului.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie să plece. Daniel Niculae trebuie să își asume rolul de președinte, trebuie să își asume transferurile eșuate și aroganța care persistă la Rapid de ceva vreme și să își facă temele cum trebuie.

Bergodi nu are vină, a fost adus… când am intrat la voi și am zis că e momentul să vină Marius Șumudică, nu s-a vrut să vină Marius Șumudică. Acum nu vrem noi să mai vină

Șumudică. Acum noi vrem să vină profesioniști, oameni care să își facă treaba cum trebuie. Ce să facă Șumudică, să îl înjurăm și pe el. A venit Bergodi să lucreze pe filozofia lui Mutu.

Îl aducem pe Șumudică să îl compromitem? Lui Bergodi îi trebuie timp, dar Rapid e o pălărie foarte mare. Daniel Niculae e destul de bărbat, noi galeria am înjurat toți rapidiștii, când nu au fost rezultate”, a spus Liviu Ungureanu, șeful galeriei Rapidului, potrivit Fanatik.

Rapid se află pe locul 11 în SuperLiga României, iar etapa viitoare va înfrunta Farul.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro