14 aug. 2023 | 13:10

Lovitură dură pentru Marius Șumudică: fanii Rapidului nu-l vor mai vor antrenor. Ce variante are Dan Șucu dacă renunță la Cristiano Bergodi

News
Lovitură dură pentru Marius Șumudică: fanii Rapidului nu-l vor mai vor antrenor. Ce variante are Dan Șucu dacă renunță la Cristiano Bergodi

Dan Șucu are probleme mari la Rapid, cele mai serioase de când a devenit acționar acum un an. Fanii au scandat numele lui Marius Șumudică, după eșecul din meciul cu Petrolul, dar conducătorii clubului nu vor să lucreze cu fostul atacant din Giulești. Au mai rămas două variante, dacă italianul Cristiano Bergodi ar fi dat afară. Amândouă sunt complicate pentru că ar aduce schimbări serioase în club. În plus, cheletuielile ar fi foarte mari.

Lovitură pentru Marius Șumudică: fanii Rapidului nu-l mai vor antrenor

Rapid a pierdut meciul cu Petrolul de pe teren propriu și are doar cinci puncte din cinci partide. Conducătorii se gândesc deja la faptul că au făcut o eroare când l-au adus pe Cristiano Bergodi, deși suporterii au votat pentru Marius Șumudică, după ce a plecat Adrian Mutu, cu câteva zile înainte de startul campionatului.

Antrenorului italian i s-ar căuta deja înlocuitor, dar schimbarea lui este complicată pentru că a semnat contractul pe 10 iulie și ar trebui să i se achite salariul până în vara anului viitor. Fostului fundaș de la Lazio îi va fi foarte greu să rămână la Rapid. Fanii pun presiune pe jucători și au scandat numele lui Marius Șumudică la meciul cu Petrolul, dar după câteva ore s-au răzgândit. Suporterii au făcut gălăgie și când a fost Bergodi, dar s-au liniștit după intervenția lui Nicu Gheară.

„Acum nu vrem noi să mai vină Șumudică. Acum noi vrem să vină profesioniști, oameni care să își facă treaba cum trebuie. Ce să facă Șumudică, să îl înjurăm și pe el. A venit Bergodi să lucreze pe filozofia lui Mutu. Îl aducem pe Șumudică să îl compromitem?

Lui Bergodi îi trebuie timp, dar Rapid e o pălărie foarte mare. Daniel Niculae e destul de bărbat, noi galeria am înjurat toți rapidiștii, când nu au fost rezultate”, a spus Liviu Ungureanu, șeful de galerie al Rapidului, la Fanatik.ro.

Ce variante are Dan Șucu dacă îl dă afară pe Cristiano Bergodi

Dan Șucu are în acest moment două variante dacă îl dă afară pe Cristiano Bergodi: Daniel Pancu sau Marius Măldărășanu. Ambii antrenori au însă contracte și trebuie achitate anumite penalități, care nu sunt deloc mici, în plus față de ce va cere Bergodi. Marius Măldărășanu are contract cu FC Hermannstadt, iar „Pancone” a fost numit de puțin timp la naționala U21.

În ambele situații ar avea de suferit Daniel Niculae. Măldărășanu își dorește foarte tare să lucreze cu Daniel Coman, iar cooptarea fostului portar ar însemna că Niculae nu va mai avea putere în club și se va gândi la o plecare, ceea ce i-ar bucura pe o parte dintre suporteri. Nici Daniel Pancu nu a plecat de la Rapid în relații bune cu Daniel Niculae și s-ar putea să pună anumite condiții privind colaborarea cu fostul său coleg.

Pentru Dan Șucu este cel mai greu moment de când a ajuns la Rapid, mai ales că de acum aproape trei luni este și acționar principal al clubului, după ce a fost „la egalitate” cu Victor Angelescu.

Digisport.ro
”Cine e omul ăsta? Dați-mi soțul înapoi”. David și Victoria Beckham au reacționat, după ce a fost anunțată ”ruptura anului 2024”
Stirile PROTV
Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ministrul Mediului, ultimele detalii despre ciclonul Ashley: Va mătura o mare parte a României
Spynews.ro
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
PRO TV
În anii ‘90 era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Aishwarya Rai, pe podiumul de modă la 50 de ani
Adevarul
Mihaela Cambei n-a mișcat nici măcar un metru mașina primită de la Țiriac. Explicațiile vicecampioanei olimpice
BZI.ro
Sore a slăbit reununțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Viva.ro
Loredana Groza, cum nu a mai fost văzută! A avut o apariție incendiară, la 54 de ani, într-un body mulat și nude: "Când ai îndoieli, poartă-ți doar încrederea și nimic altceva". Cum au reacționat fanii
Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Neurochirurgii au dezvăluit secretul așteptat de toată lumea. Top 3 alimente care produc noi celule cerebrale. Varza murată, pe listă
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Bianca Drăgușanu, colaborare cu Dani Leș. A semnat un contract pe o sumă enormă
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, AVERTISMENT NUCLEAR! Liderul de la Kremlin a decis: Să fie considerată ca fiind ATACUL LOR COMUN
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro