Marius Șumudică, mesaj încurajator înainte de partida din Champions League. „Am momente când nu știu unde sunt”

Marius Șumudică, mesaj încurajator înainte de partida din Champions League. „Am momente când nu știu unde sunt”
Marius Șumudică, mesaj încurajator înainte de partida din Champions League. „Am momente când nu știu unde sunt”

Marius Șumudică e în fața unei partide importante din Champions League. În această seară, de la ora 20.30, CFR Cluj o va întâlni în returul turului 2 preliminar al UCL pe Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului. În prima manșă, echipa din Gruia s-a impus cu 2-1. Calificarea în turul 3 preliminar le-ar garanta clujenilor cel puțin prezența în grupele Conference League.

Marius Șumudică, mesaj încurajator înainte de partida din Champions League

Marius Șumudică vrea să meargă cu CFR Cluj cât mai departe în Champions League. În această seară, campioana are ocazia să acceadă în turul 3 preliminar al celei mai importante competiții europene intercluburi. Echipa din Gruia va juca returul cu cei de la Lincoln, modesta echipă din Gibraltar care i-a pus atâtea probleme în prima manșă. Elevii lui Șumudică au învins cu 2-1 în deplasare, dar după ce, la pauză, erau conduși în mod jenant de micuța formație din teritoriul supus britanicilor.

Deși a învins în ambele meciuri din campionat, CFR Cluj nu și-a găsit încă o cadență optimă de joc. Marius Șumudică spune că are probleme și cu lotul avut la dispoziție.

Avem probleme de lot, avem probleme cu accidentările, avem problema cu lista, Alibec nu poate să facă parte din lotul echipei pentru că a sosit târziu. Îl avem pe Bouhenna care are o mică problema musculară și nu îl putem folosi în acest joc, sunt probleme cu Billel, care a avut crampe musculare, Manea cu o toxi-infecție alimentară. Trebuie să văd cum îi vom împărți. Imediat, la 2 zile jucăm cu Chindia, pe urmă dacă ne calificăm, următorul meci din Champions League”, a precizat Marius Șumudică la conferința de presă premergătoare meciului cu Lincoln.

„Am momente când nu știu unde sunt”

Deși a promis că nu se va plânge de următorul meci, așa cum făcea un predecesor de-ai săi de pe banca clujenilor, Marius Șumudică tot a menționat săptămâna grea pe care echipa a avut-o. În ceea ce-l privește, antrenorul de 50 de ani a precizat că, uneori, când se trezește noapte, nu știe exact unde se află.

Jucând din 3 în 3 zile, împart echipa în două. Cei care joacă, îi las la recuperare cu preparatorul fizic, iar pe ceilalți, care joacă mai puțin, merg și se antrenează cu mine la baza. Am avut o săptămâna grea, cu deplasare în Spania, cu venire, cu deplasare la București, mers 100 și ceva de km până la Călărași, ne-am intors, am zburat la Cluj.

Eu am momente când mă trezesc noaptea și nu știu unde sunt. Îmi trebuie 5-6 secunde să îmi revin, să îmi dau seama unde sunt. Practic, am schimbat de 3 ori patul săptămâna asta. Nu este ușor, nu este confortabil pentru jucători”, a mai spus Marius Șumudică la aceeași conferință de presă.

Urmăriți Playtech.ro și pe