Marius Șumudică, în alertă maximă! Ce se întâmplă acum la Gaziantep

Marius Șumudică, în alertă maximă! Ce se întâmplă acum la Gaziantep
Marius Șumudică, în alertă maximă! Ce se întâmplă acum la Gaziantep

Marius Șumudică nu are liniște în Turcia. A primit acum o veste proastă, care îi poate da toate planurile peste cap.

Marius Șumudică a primit o veste proastă și este în alertă maximă

Nici bine nu a ieșit din carantină, după ce a revenit în Turcia, la antrenamentele echipei sale, Gaziantep, că antrenorul Marius Șumudică a mai primit o lovitură. Turcia este o țară lovită din plin de pandemie, numărul cazurilor de aici fiind mult mai mare decât în România, după cum spun statisticile oficiale. Astfel, după ce Superliga turcă a fost suspendată, Marius Șumudică s-a întors repede în România și a revenit în Turcia pe 6 mai, pentru a conduce antrenamentele echipei aflate pe locul 8 în campionatul Turciei. Nu a putut să o facă imediat, întrucât a trebuit să stea în carantină 14 zile, abia după aceea a putut să se apuce serios de treabă.

Toate bune și frumoase, antrenamentele la Gaziantep decurgeau bine, testele pentru noul virus ieșeau bine, nicio persoană infectată. Asta până când unul dintre testele de la echipă a ieșit pozitiv, iar vestea a apărut pe pagina de Facebook a clubului. Gaziantep a anunțat că joi au fost testați toți oamenii de la echipa de fotbal, jucătorii împreună cu staff-ul tehnic, astfel că panica e destul de mare. Marius Șumudică este în alertă, după acest anunț. Gaziantep și-a anulat antrenamentul programat în cursul serii și rămâne de văzut ce măsuri se vor lua. Deocamdată nu a fost făcut public numele persoanei infectate.

Marius Șumudică: „Mă arunc de la etajul 10!”

Marius Șumudică este speriat de acest virus care a dat totul peste cap în lume în ultimele luni. Antrenorul român a fugit din calea pandemiei în luna martie și a revenit în luna mai într-o țară destul de afectată. A fost nevoit chiar să stea de două ori în carantină, câte două săptămâni, atât în România, cât și în Turcia.

Nici nu vrea să se gândească la ce reacție ar avea dacă i s-ar spune că nu se mai joacă fotbal în acest sezon.

„Dacă mă anunță în a 14-a zi că nu se mai joacă, mă arunc de la etajul 10. Nu am grilaj aici, mă urc pe calorifer. Sper totuși să mă opresc pe la primele etaje, în copaci”, a spus Șumudică, mai în glumă, mai în serios.

Marius Șumudică, 49 de ani, o antrenează pe Gaziantep din 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI