Marius Manole, personaj nou în Las Fierbinți. Cine este noul actor de la PRO TV

Marius Manole, personaj nou în Las Fierbinți. Cine este noul actor de la PRO TV

Marius Manole își va face din nou simțită prezența, la PRO TV, în celebrul serial de comedie Las Fierbinți. Anunțul e unul total surprinzător pentru fanii show-ului, pentru că actorul își va marca revenirea printr-un rol total surprinzător. În plus, cel mai nou coleg de emisiune al lui Bobiță, Celentano și Ardiles va putea fi văzut în premieră, în viitoarele episoade.

Marius Manole, personaj nou în Las Fierbinți

Actorul în vârsta de 40 de ani își va puncta revenirea în televiziune, odată cu aparițiile din cadrul show-ului de comedie de la PRO TV. Mai mult, cei din public și-l amintesc pe Marius Manole și datorită faptului că acesta a fost marele câștigător al emisiunii-concurs „Uite cine dansează”. A fost difuzată tot pe PRO TV, în anul 2017, ținându-i pe telespectatori cu sufletul la gură, iar partenera de dans a lui Marius Manole a fost Olesea Micula.

Marius Manole, personaj nou în Las Fierbinți. Cine este noul actor de la PRO TV
Marius Manole a fost marele câștigător al emisiunii-concurs „Uite cine dansează”, de la PRO TV

Totodată, mulți dintre fanii actorului Marius Manole îl cunosc pe acesta datorită rolurilor și aparițiile pe scenele teatrelor de la noi din țară. Acesta e un celebru actor de teatru, având multe reprezentații și pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. De asemenea, a avut roluri interpretate și pe scena unor instituții precum Teatrul Metropolis, Teatrul Bulandra şi Godot Cafe Teatru. Marius Manole a avut un rol important și în ceea ce a însemnat desfășurarea inițiativei civice „Fără penali în funcţii publice“.

„Cum văd o Românie educată? Cum era pe timpul părinţilor noştri: oamenii se respectau, ştiau ce aveau de făcut, erau profesionişti în domeniile lor, exista un bun simţ, un bun gust în felul de a se îmbrăca, chiar dacă erau săraci. Nu era nimic strident. Chiar deunăzi am fost la cumpărături şi mă uitam cum umbla lumea prin magazine. Oamenii se ceartă la coadă sau folosesc limba română incorect. E ciudat felul în care au trecut aceşti ani.”, susținea Marius Manole despre inițiativa sa civică, în cadrul unui interviu, potrivit adevărul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI