Marius Elisei se însoară? Lovitură dură pentru Oana Roman: fostul soț ar putea deveni tătic iar EXCLUSIV

de: Andrei Alexandra
28 04. 2021

Nici bine nu și-a revenit din șocul provocat de faptul că a fost părăsită de soțul său, după șase ani de mariaj, că Oana Roman primește o altă lovitură.

Lovitură dură pentru Oana Roman: fostul soț ar putea deveni tătic iar

Marius Elisei nu numai că și-a refăcut viața alături de o femeie de care este foarte îndrăgostit, însă, prin târg umblă vorba că acesta ar urma să devină, din nou, tătic.

Fostul ginere al lui Petre Roman are de mai bine de șase luni o relație cu o femeie de care este extrem de îndrăgostit. Cei doi s-au mutat deja împreună, iar Marius face tot posibilul să evite întânirile cu Oana Roman, tocmai pentru a nu-și supăra actuala iubită:

“Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă.

Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei, pentru Playtech.ro.

Nu vrea să mai audă de Oana Roman

Despre problemele în casnicia Oanei Roman s-a aflat în 2017, atunci când au apărut pentru prima dată informații legate despre despărțirea celor doi și un posibil divorț.

Pe atunci, fiica lui Petre Roman mărturisea cu lacrimi în ochi că motivul multor certuri sunt neajunsurile și lipsa banilor. De atunci, ei s-au tot despărțit și au amenințat că divorțează, însă, de fiecare dată au găsit un motiv întemeiat pentru a mai da o șansă mariajului lor.

La începutul acestui an, însă, Marius a fost cel care a decis să plece de acasă, spunându-i Oanei că pur și simplu nu o mai iubește. Cei doi au divorțat la notar, iar Marius a declarat clar și răspicat faptul că șanse de împăcare nu mai există și că are o viață foarte fericită acum.

Oana Roman: „Aș fi vrut să facem o activitate împreună o dată pe săptămână”

Recent, Oana a aniversat împlinirea a 44 de ani într-un resort de lux din Egipt, acolo unde l-a invitat și pe fostul său soț, care a refuzat vehement să plece de lângă actuala iubită:

”Izabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi. Și atunci când stă doar cu mine sau doar cu el, are momente în care își dorește să stăm împreună.

Înțeleg, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam 30 de ani și tot am suferit foarte tare. Eu aș fi vrut ca Iza să nu treacă prin așa ceva. Aș fi vrut să facem o activitate împreună o dată pe săptămână, dar el nu își dorește lucrul ăsta.

Este fix alegerea lui și problema lui. Eu nu sunt în măsură să judec cum își trăiește viața. Cred că ar trebui ca independent de viața pe care o are să avem momente în 3 cu Iza pentru că ea suferă că nu ne poate avea pe amândoi”, a declarat Oana Roman.