Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, viral pe TikTok. Cum a ajuns bărbatul pe litoral pe banii statului

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, viral pe TikTok. Cum a ajuns bărbatul pe litoral pe banii statului
Marius Csampar a facut 22 de ani de inchisoare pentru uciderea a sase oameni

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România a ajuns viral pe rețeaua socială TikTok. Cum a ajuns bărbatul care a curmat șase vieți pe litoral pe banii statului, vedeți în rândurile de mai jos.

Cel mai renumit criminal în serie din România a ajuns pe litoral. Cine l-a dus acolo

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, a mers la mare printr-un program al primăriei Balotești. Acesta se bucură de atenție pe rețelele sociale, acolo unde a primit numeroase aprecieri „criminale”. Unul dintre cei mai celebri criminali în serie din țara noastră se bucură acum de libertate, a primit un job cu ajutorul primăriei și în timpul liber este vedetă pe rețelele sociale.

Marius Csampar a fost și la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde are domiciliul. A ajuns dimineața pe litoral și s-a întors acasă seara, împărtășindu-și experiența pe TikTok. Prietenii săi virtuali au reacționat imediat în număr mare prin numeroase comentarii în contextul faptelor care l-au făcut celebru, scrie ziarul replicaonline.ro.

Marius Csampar a vizitat stațiunea Eforie

Marius Csampar a fost în stațiunea Eforie, pe banii Primăriei Balotești.

„Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok, unde este urmărit de peste 95.000 de oameni.

Prietenii i-au urat o „vacanță criminală”

Comentariile au apărut imediat: ”Vă dorim o vacanță criminală”. ”Arătați ucigător de bine”, ”Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”, ”Pozele sunt criminale”, ”O priveliște criminală”, ”Ești mortal, Mariuse”.

Marius Csampar a fost eliberat condiționat după 22 de ani de pușcărie, în anul 2020. Acesta a comis nu mai puțin de șase crime în perioada 1994-1997. Rămas orfan la 12 ani, alături de alte persoane s-a apucat de tâlhării, în special în zona Gării de Nord din București. Prima victimă a fost un membru al găștii din care făcea parte, care a cerut și el parte din pradă și l-a amenințat că-l va denunța.

Prima victimă a lui Marius Csampar a fost un prieten

 „L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, declara Marius Csampar în fața judecătorilor Tribunalului București.

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii, omorând-0. A treia victimă a lui Marius Csampar a fost un alt om al străzii, tovarăș cu el. După, au mai urmat patru crime, ajungând într-un final la uciderea a șase oameni.

Urmăriți Playtech.ro și pe