Mario Iorgulescu, primele cuvinte după ce s-a trezit din comă. Ce a întrebat

Mario Iorgulescu, primele cuvinte după ce s-a trezit din comă. Ce a întrebat
Mario Iorgulescu s-a trezit! Ce a întrebat pentru prima oară?

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! După ce surse medicale declarau zilele trecute că Mario a început să reacționeze la medicamente, ba chiar a și mișcat mâna, lucru pe care nu a putut să-l facă încă de pe 8 septembrie, acum lucrurile merg în direcția bună pentru tânăr și familia sa. Se pare că rugăciunile părinților și a cunoscuților lui Mario au fost auzite! Ce a întrebat fiul președintelui LPF când s-a trezit și ce și-a amintit din ziua care îi va schimba viața pentru totdeauna?

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă!

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier violent în care a murit un alt tânăr cu aceeași vârstă ca și el. Mario a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală, după ce a pierdut controlul volanului și a ricoșat puternic într-un alt autoturism în care se afla Dani Vicol. Cu toate că la început starea lui Mario era extrem de gravă, medicii neputând să dea speranțe familiei, se pare că organismul acestuia a cotinuat să lupte.

Evoluția stării de sănătate a băiatului s-a dovedit a fi extrem de haotică. Sursele medicale declarau într-o zi că organele i-au cedat, iar în alta acesta reacționa la medicamentele administrate. Acum s-a trezit și este pregătit psihic de părinții săi să primească șocul vieții, consecința șofatului cu mult alcool la bord și sub influența unor substanțe interzise. Potrvit unor surse din anturajul familiei, Mario s-a trezit și a reușit să poarte câteva vorbe cu cei care i-au dat viață, dar nu știe încă „detaliul” care a smuls de lângă o familie un tânăr tată.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă. Ce a spus prima oară și ce știa că s-a întâmplat?
Mario Iorgulescu s-a trezit din comă. Ce a spus prima oară și ce știa că s-a întâmplat?

Ce a spus când s-a trezit?

După ce fiul președintelui LPF s-a trezit din comă a recunoscut faptul că-și amintește că a făcut accident, dar atât însă. Impactul a fost atât de mare încât imediat după lovirea violentă, timpul s-a oprit în loc pentru cei implicați în accident.

Părinții lui Mario au căzut de comun acord să nu-l înștiințeze deocamdată de repercursiunile grave ale alcoolului băut fără măsură și a cocainei luate în ziua neagră și să nu-l încarce emoțional cu această informație. S-a decis ca un psiholog să vină să-l consilieze pe tânăr, mai apoi să-i dea vestea tragică.