Mario Iorgulescu, primele semne de viață. Ce a făcut pe patul de spital

de: Alexandra Chivu
19 09. 2019

Mario Iorgulescu se află în stare gravă la Spitalul Elias din București, din data de 8 septembrie, după ce a provocat un accident rutier grav, în urma căruia a murit Dani Vicol, un bărbat de 24 de ani.

Mario Iorgulescu, primele semne de viață

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a provocat un accident mortal în urmă cu două săptămâni. În vreme ce Dani Vicol, victima sa, a fost înmormânat în data de 12 septembrie, tânărul Mario se zbate încă între viață și moarte pe un pat al Spitalului Elias. Gestul său teribilist, dat fiind că în ziua fatidică vitezometrul îi arăta 240 km/h, avea o istorie, în trecut mai având două accidente auto.

Sâmbătă, medicii sub a căror îngrijire se află au declarat că starea tânărului este în continuare gravă, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Lui Mario îi cedaseră organele, astfel că doctorii au decis să îl treacă pe dializă. ”Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au dezvăluit persoane de la fața locului pentru WOWbiz.ro.

Ce a făcut pe patul de spital?

Cu toate acestea, cele mai recente informații despre situația lui Mario sunt optimiste. Miercuri, 18 septembrie, medicii de la Elias au rămas uluiți de puterea băiatului de a-și reveni. Conform prosport.ro, Mario Iorgulescu a început să reacționeze la medicamente. Mai mult, băiatul ar fi mișcat mâna, lucru care înseamnă că organismul lui se luptă să reziste.

Astfel de vești au adus mai mult ca sigur lacrimi în ochii apropiaților, mai ales în cei ai tatălui lui, care a trăit un șoc imens în ziua accidentului, încât nici nu s-a apropiat de mașina lui Mario. 

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, era notat în comunicatul transmis de Spitalul Elias, săptămâna precedentă.