Mario Iorgulescu a mai avut două accidente grave. Şi-a distrus maşinile în străinătate

Mario Iorgulescu a mai avut două accidente grave

Mario Iorgulescu avea, ca orice tânăr provenit dintr-o familie înstărită, o pasiune pentru bolizii de lux. Fiul președintelui LPF a mai avut două accidente grave în străinătate, în urma cărora și-a distrus mașinile.

Mario Iorgulescu a mai avut două accidente grave

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în urmă cu două săptămâni, în care Dani Vicol, un bărbat de 24 de ani, și-a pierdut viața. Tânărul a fost înmormântat pe 12 septembrie, iar Mario se zbate încă între viață și moarte, fiind în stare gravă la Spitalul Elias. Gestul său teribilist, căci în ziua fatidică vitezometrul îi arăta 240 km/h, avea o istorie. Mario nu era la primul accident produs la volanul unui automobil de lux.

Primul a fost pe când era student în Elveția, părinții ocupându-se de educația lui, ori cel puțin de alegerea școlii. Pe atunci, tânărul conducea un Nissan GT-R, o mașină foarte puternică, evaluată la peste 100.000 de euro. Un alt incident a fost în Italia, unde de această dată se afla la volanul unui Ferrari.

Cadoul din partea tatălui luui, Gino Iorgulescu, povară pentru fiu

După cele două evenimente, Mario Iorgulescu a acceptat să meargă la dezalcoolizare, în condițiile în care Gino Iorgulescu, tatăl lui, i-a promis că îi va face cadou o altă mașină. Astfel, băiatul s-a ales cu un Aston Martin DBS, automobil din pricina căruia se luptă acum între viață și moarte, după ce a ”furat” deja una.

Starea de sănătate

Medicii sub a căror îngrijire se află au declarat, sâmbătă, că starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, iar șansele de supraviețuire sunt minim.

”Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Mario Iorgulescu a mai avut două accidente grave. Şi-a distrus maşinile în străinătate

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, este notat într-un comunicat oficial transmis de Spitalul Elias, săptămâna precedentă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI