Mario Iorgulescu, dependent de viteză. Cum se filmase la volanul mașinii sale, înainte de accident

Mario Iorgulescu, dependent de viteză. Cum se filmase la volanul mașinii sale, înainte de accident
Mario Iorgulescu, dependent de viteză. Cum s-a filmat înainte de accident?

Mairo Iorgulescu a fost mereu îndrăgostit de viteză, doar că până acum nu primise nicio lecție care să-l aducă pe calea cea bună. Acesta gonea mașina în voie pe șoselele din România chiar și înainte de accident. O filmare cu Mario a ieșit abia acum la iveală. Ce făceau prietenii tânărului și cu cât conducea fiul șefului LPF?

Mario Iorgulescu, îndrăgostit de viteză. Cum s-a filmat înainte de accident?

Fiul șefului Lifgii Profesioniste de Fotbal a fost deseori la doar un pas de a provoca alte nenumărate accidente rutiere din cauza iubirii pe care o avea pentru viteză. Mario primește îngrijiri speciale la o clinică de lux după ce la începutul lunii septembrie a provocat un accident mortal. Tânărul nu este a prima abatere. Abia acum a ieșit la iveală un filmuleț în care Mario se distra la maximum și gonea cu peste 150 km/h pe șoșelele din Capitală. În celelalte dăți a reușit să ajungă cu bine acasă, dar nu și pe 8 septembrie. În ziua aceea a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un alt autoturism în care se afla Dani Vicol. Victima lui Mario avea doar 25 de ani, era tată a doi copii și se întorcea acasă de la un privheghi.

Primele probe prelevate de medici, îmediat după accident, au arătat că fiul șefului LPF era sub influența băuturilor alcoolice și consumate și cocaină. În imaginile publicate de cancan.ro se poate vedea cum Mario este stăpânul șoșelelor și conduce cu o viteză extraordinar de mare, timp în care prietenii băiatului se îngrămădesc să filmeze bordul autovehiculului pentru a putea suprinde acul care ajunge într-o clipă la 150 km/h.

Mario, iubitor de viteză și adrenalină dintotdeauna. Cum s-a filmat înainte de accident?
Mario, iubitor de viteză și adrenalină dintotdeauna. Cum s-a filmat înainte de accident?

Mario, urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului

„Întrucât procurorul de caz a fost informat telefonic de către reprezentanţii spitalului cu privire la un posibil transfer al pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, în cursul zilei de 20 septembrie, s-a decis ca activitatea menţionată anterior să fie efectuată de îndată. În acest sens, la data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 19,00, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, s-a deplasat la Spitalul Elias în vederea aducerii la cunoştinţă a acuzaţiei formulate. Însă, dată fiind starea de sănătate critică a persoanei în cauză, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu este oportună realizarea acestei activităţi procedurale”
Comunicat