Mario Iorgulescu, chemat în instanță peste câteva zile. Ce veste cumplită a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu, chemat în instanță peste câteva zile. Ce veste cumplită a primit Gino Iorgulescu
Mario Iorgulescu, chemat în instanță peste câteva zile

Mario Iorgulescu va fi chemat în instanță într-un dosar în care a fost achitat pe fond și pentru care procurorii au făcut apel, cerând condamnare cu executare. Fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) se află internat în spital în urma accidentului de circulație în care a ucis un tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu, chemat în instanță peste câteva zile

Fiul fostului președinte al LPF se află internat în spital, după ce duminică dimineață a produs un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, și-a pierdut viața. Medicii au anunțat că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este gravă, în timp ce familia lui a anunțat că va face tot posibilul să le ajute pe cele două copile care au rămas fără tată. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În plus, acesta a rămas fără permisul de conducere.

Problemele continuă pentru Mario Iorgulescu. Tânărul va fi chemat în instanță să dea declarații într-un dosar în care a fost achitat pe fond. Procurorii au făcut apel și cer condamnarea la închisoare cu executare. Este vorba despre un dosar în care ar fi plătit mai multe persoane să sechestreze și să tortureze un tânăr căruia îi datora bani.

Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu după accidentul rutier în urma căruia a murit un tânăr: “Rămâne conectat la aparate”

Tânărul susține că i-a împrumutat lui Mario 3.000 de euro, pe care acesta nu i-a mai returnat. La un moment dat, ar fi fost invitat în apartamentul lui Mario, unde ar fi fost așteptat de mai multe persoane care l-au bătut cu un ciocan până i-au scos dinții, apoi i-au smuls bucăți de carne de pe picioare și i-au trimis dinții scoși la pachet.

„Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI