VIDEO A dat ca surdu-n clopot: marinarul beat care a intrat cu bartai nava într-un pod și l-a distrus

VIDEO A dat ca surdu-n clopot: marinarul beat care a intrat cu bartai nava într-un pod și l-a distrus

Alcoolismul nu-i ceva rar printre marinari, dar devine evident când unul dintre ei bea prea mult și distruge nu doar nava pe care o conduce, ci și un pod.

Căpitanul navei Seagrand s-a cinstit prea mult la bordul acesteia. Astfel, el a scăpat-o de sub control și-a intrat într-un pod din Coreea de Sud. După incident, a fost reținut și, potrivit agenției de știri sud-coreene Yonhap, avea o alcoolemie peste limita legală.

Vaporul condus de rus naviga sub pavilion rusesc. Beția lui a făcut o gaură de cinci metri într-un pod din Coreea de Sud. Din fericire, n-au fost înregistrate victime. În urma incidentului, părți din pod au fost închise din motive de precauție.

„Autoritățile încearcă de asemenea să determine de ce nava se îndrepta către pod, deși ar fi trebuit să navigheze în sens opus”, a informat agenția de știri Yonhap.

De altfel, nu este primul incident amuzant produs de ruși în această perioadă. Două tancuri s-au ciocnit pe 27 februarie cu mai multe mașini în trafic în Kursk, Rusia. Totul a dus la un haos făra limite pe străzile orașului, potrivit Moscow Times. Din fericire, și total surprinzător, nici în acest caz nu au fost raportate victime.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI