Marina Almășan sare la gâtul văduvei lui Victor Socaciu. Incredibil ce i-a transmis

Marina Almășan sare la gâtul văduvei lui Victor Socaciu. Incredibil ce i-a transmis
Marina Almășan, reacții dure la adresa Brândușei Simion

În decembrie, anul trecut, lumea muzicală din România devenea mai săracă, după decesul lui Victor Socaciu. Înainte de înmormântare, dar și după, fosta parteneră de viață, Marina Almășan, avea câteva declarații dure la adresa văduvei artistului. În aceeași perioadă anunța și lansarea unui volum cu amintiri din perioada lor de cuplu. Așa se face că, recent, Marina Almășan a scos pe piață volumul „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”. În paginile cărții sunt descrise cu lux de amănunte multe episoade din povestea de dragoste dintre cei doi.

„Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”

Încă din perioada premergătoare înhumării regretatului artist, după o lungă perioadă de tăcere, Marina Almășan făcea anumite declarații în spațiul public. Majoritatea aveau legătură cu relația lor, dar și despre relația dintre fiica sa și artist, precum și relația lui Victor Socaciu și fiul rezultat din această relație, declarând:

„Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani. Și nădăjduiesc că toate aceste confesiuni (pe care lumea mă îndeamnă tot mai des să le adun într-o carte) să readucă adevărul în povestea noastră și să-l prezinte pe artist în lumina meritată”, le-a declarat aceasta celor de la Impact.

Tot în aceeași perioadă promitea lansarea unei cărți, fără să dea o dată clară. Dar iată că momentul a venit în această lună, când „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” a fost lansată pe piață:

„Până la 1 martie trebuie să predau materialul la editură. Apoi trebuie paginată, prelucrate pozele și multe altele. Va fi gata cu totul la sfârșitul lunii aprilie.

Vreau să o lansez în luna mai, de ziua lui Victor (n.r. fiul său), în memoria tatălui său”, a mărturisit Marina Almășan.

Marina Almășan, reacții dure la adresa Brândușei Simion

Dar lucrurile s-au precipitat, iar văduva regretatului artist, Brândușa Simion declara că celebra moderatoare TV nu ar fi avut niciun drept să publice o astfel de carte. Contactată la acel moment de Impact.ro, Brândușa Simion declara:

„Nimeni nu poate fi supus vreunor imixtiuni în viaţa intimă, personală sau de familie, nici în domiciliul, reşedinţa sau corespondenţa sa, fără consimţământul său ori fără respectarea limitelor prevăzute la diverse articole din lege

Așadar, deoarece memoria persoanei decedate este protejată în aceleași condiții ca cele enumerate mai sus, în momentul în care voi decide să public ceva despre Victor, voi încerca să obțin mai întâi consimțământul celorlalți moștenitori, acordând în acest fel respectul cuvenit memoriei sale”, a precizat Brândușa Simion.

Declarațiile văduvei au declanșat un adevărat val de critici dure din partea autoarei cărții, Marina Almășan. Moderatoarea le-a spus celor de Impact că „E o reacție superficială, definitorie pentru persoana în cauză.”

„Dacă declari ca ai iubit un om, atunci ești dornic să cunoști totul despre acea persoană. Inclusiv viața lui înainte de apariția ta în ea.

Dacă mă întrebați, eu sunt convinsă că femeia aceea a devorat deja cartea, chiar și numai în căutarea unor elemente care să-i permită darea mea în judecată, asa cum a amenințat, voalat. Și cred că a avut o mare surpriză.

Și mai cred că, poate, dacă are și ceva suflet ( deși mă îndoiesc, judecând după destule acțiuni mai îndepărtate sau mai recente) va înțelege, deși mult prea târziu, ce familie frumoasă a spulberat. Și cum au știut să lupte cei dinaintea ei, pentru ca Victor să trăiască…”, a mărturisit Marina Almășan pentru Impact.ro.

Cum se va stinge acest conflict vom vedea. Vom vedea și care vor vor fi următorii pași ai Brândușei Simion, sau ai Marinei Almășan. Rămâne de văzut. Oricum, la această oră, cartea scrisă de vedeta TVR2 este deja pe piață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI