Marina Almășan nu uită de trecut. Mesajul subtil transmis lui Victor Socaciu (exclusiv)

Marina Almășan nu uită de trecut. Mesajul subtil transmis lui Victor Socaciu (exclusiv)
Marina Almășan, mesaj subtil pentru Victor Socaciu

Marina Almășan și Victor Socaciu s-au purtat prin tribunale nu mai puțin de 5 ani de zile. Aceștia s-au acuzat reciproc de infidelitate și au divorțat în anul 2012. Totodată, Victoraș, fiul celor doi, în vârstă de 16 ani la vremea respectivă și-a dat tatăl în judecată, pentru plata pensiei alimentare, câștigând procesul. Într-un interviu Marina Almășan povestit despre relația dintre fiul său și Victor Socaciu.

Mesajul subtil al Marinei Almășan pentru Victor Socaciu

În cadrul unui interviu pentru Impact.ro, vedeta TV a povestit despre relația lui Victoraș cu Victor Socaciu, însă și despre scandalul iscat de curând la TVR, cu privire la veniturile lui Mircea Radu, în urma căruia Marina Almășan și-a pus în joc locul de muncă.

”Îmi iubesc foarte mult televiziunea (de aceea nici n-am trădat-o niciodată – spre stupoarea unora – în acești, iată, deja 30 de ani!). Războaiele mele nu au fost niciodată duse cu instituția, ci mereu doar cei care își bat joc de “casa mea nr. 2” și de “familia mea nr. 2”. Tu nu ți-ai apăra casa și familia? Spiritul meu justițiar mi-a dat mereu de furcă, nu am reușit niciodată să fac pact cu diavolul și nici să ascund gunoiul sub preș sau să fiu părtașă la așa ceva.

Încă mă consider un om liber și nu cred că trebuie să mă aștept la repercusiuni, pentru simplul fapt că mi-am spus o opinie. Care în niciun caz nu era îndreptată împotriva Televiziunii Române, ci dimpotrivă. În concluzie, sunt încă vie, muncesc cu același devotament pentru TVR, rămân același om loial Televiziunii Române și sunt gata oricând să pun umărul la reconstruirea ei din temelii”, a spus Marina Almășan potrivit Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI