Marina Almășan, gest superb după moartea lui Victor Socaciu. A făcut anunțul clar (exclusiv)

Marina Almășan, gest superb după moartea lui Victor Socaciu. A făcut anunțul clar (exclusiv)
Marina Almasan, gest impresionant pentru Victor Socaciu

Marina Almășan a făcut un gest superb după moartea lui Victor Socaciu, tatăl fiului ei. Vedeta TV și regretatul artist au avut o căsătorie frumoasă, însă terminată cu un scandal monstru. Ce a făcut acum vedeta TV pentru fostul ei soț, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce a făcut Marina Almășan pentru fostul ei soț. Nici Victor Socaciu nu ar fi crezut așa ceva

Marina Almășan a scris o carte dedicată fostului ei, iar aceasta se bucură de mare succes la public. Vedeta postului public de televiziune spune însă că a renunțat încă de la început la beneficiile materiale, alegând doar să ceară pentru sine doar un anume număr de exemplare tipărite.

Volumul, intitulat „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, a fost lansat la începutul lunii mai, la Editura Corint. Cartea are un real succes, lucru care o bucură foarte mult pe cea care ne dă săptămânal  întâlnire pe TVR 2, la emisiunea ei, „Femei de 10, bărbați de 10”.  Însă Marina Almășan a precizat că nu se poate vorbi de un succes financiar.

Ce înțelegere a avut Marina Almășan cu editura

„Trebuie să vă spun că înțelegerea mea cu editura a fost foarte clară de la bun început. În contractul bilateral încheiat, am specificat că renunț de bună voie la drepturile mele de autor remunerate. Am păstrat doar o clauză prin care editura îmi cedează cu titlul de gratuitate un anumit număr de exemplare, cărți pe care la rândul meu le-am dăruit aproape integral prietenilor mei”, a precizat Marina Almășan, conform impact.ro.

Marina Almășan nu a urmărit succesul financiar

Marina Almășan susține că nu a scris această carte cu ideea unui câștig financiar.

„Niciun moment nu am scris această carte ghidată de un asemenea gând. Nici pomeneală! Pentru mine contează că am reușit să duc până la capăt încercarea mea, că volumul a apărut și el se bucură de succes. Am lansat cartea la București, la Deva și Giurgiu. Urmează alte lansări, în funcție și de programul meu, la Băile Govora, la Brașov, la Alba Iulia”, a precizat vedeta TV.

Cartea, cumpărată și de amatorii de cancanuri

Pe de altă parte, fosta soție a lui Victor Socaciu e conștientă că nu doar fanii lui Victor Socaciu sau prietenii săi apropiați au achiziționat cartea.

„Este foarte posibil să existe și persoane care au cumpărat cartea pentru a afla mai știu eu ce cancanuri. Există câteva episoade mai nostime în carte, dar nu voi vorbi despre ele, fiindcă nu mă dau în vânt după așa ceva!”, a adăugat Marina Almălan, potrivit sursei citate mai sus.