Marina Almășan, absentă de la mormântul lui Victor Socaciu chiar azi: „Nu sunt аdepta gesturilor teatrale” (exclusiv)

Marina Almășan, absentă de la mormântul lui Victor Socaciu chiar azi: „Nu sunt аdepta gesturilor teatrale” (exclusiv)
Marina Almasan, absenta de la mormantul lui Victor Socaciu chiar azi

Vineri, 14 ianuarie, se împlinesc 68 de ani de la nașterea regretatului Victor Socaciu, decedat la finele lunii decembrie ale anului trecut. Motivul pentru care fosta lui soție Marina Almășan nu a fost prezentă la mormântul artistului. Ce gest incredibil va face fosta vedetă de televiziune în memoria bărbatului care i-a dăruit un copil.

Marina Almășan va scrie o carte în memoria lui Victor Socaciu

Pe 27 decembrie 2021 Victor Socaciu părăsea această lume la 67 de ani. Fosta lui soție Marina Almășan a hotărât că nu va fi prezentă la mormântul regretatului artist din cimitirul din Cornu vineri, 14 ianuarie, fix în ziua în care acesta ar fi împlinit vârsta de 68 de ani.

Moartea lui Victor Socaciu i-a luat prin surprindere pe români. Vedeta le-a explicat jurnaliștilor de la impact.ro că preferă să-l omagieze într-un stil diferit pe bărbatul care i-a fost partener de viață timp de 16 ani.

Mai mult de atât, Marina Almășan a declarat că va scrie o carte în memoria tatălui fiului ei, pentru toți cei care l-au îndrăgit pe celebrul cântăreț de folk.

„Eu nu sunt аdepta gesturilor teatrale. După 30 de ani petrecuți în fața camerelor de luat vederi, nu mai caut să apar cu orice preț. Sunt alții care sunt înnebuniți să se agațe de numele lui Victor și probabil se vor și înghesui, „distruși”, lângă mormânt, făcându-și poze…

Eu am ales o altă cale să-mi exprim regretul: voi scrie o carte prin care voi dezvălui cei 16 ani din viața lui Victor, dăruiți mie. De altfel, editorialele pe care am început să le public constant pe site-ul meu vor fi parte a cărții”, a declarat vedeta de televiziune Marina Almășan, în exclusivitate pentru Impact.

Nu și-au mai vorbit timp de 10 ani

În prezent, Marina Almășan se bucură de tot sprijinul din partea actualului său partener, George Cornu, bărbatul care o susține în tot ce face și este mereu alături de ea.

„Mă bucur că susținerea morală cea mai mare în acest sens am primit-o nu numai de la cititori, ci chiar și de la Georgică, reazemul meu în momentele dificile. O dimensiune, în plus, a caracterului său nobil”, a adăugat vedeta tv.

În 1996, Marina Almășan și Victor Socaciu s-au căsătorit, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată. Rodul iubirii lor este Victoraș, unicul fiul al regretatului artist de muzică folk. Povestea lor de iubire a luat sfârșit în 2012, când cei doi au decis să divorțeze după un mariaj de 16 ani.

Marina Almășan și-a respectat fostul soț, iar după divorțul ce a durat aproape cinci ani, vedeta s-a retras definitiv din viața lui Victor Socaciu. Timp de 10 ani cei doi nici măcar nu au mai discutat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI