Mariana de la „Puterea Dragostei”, slabă rău. E la un pas de anorexie?

de: Dumitrache Diana
11 08. 2020

Fanii emisiunii “Puterea Dragostei” sunt îngrijoraţi pentru o fostă concurentă. Este vorba despre Mariana care şi-a încercat anul trecut norocul în show-ul matrimonial de pe Kanal D. Moldoveanca nu şi-a găsit, însă, perechea.

Mariana de la “Puterea Dragostei” a slăbit foarte mult

Concurentă a sezonului 2 din “Puterea Dragostei”, Mariana a intrat în show-ul matrimonial cu speranţa că îşi va găsi jumătatea. Fosta Miss Moldova, însă, s-a îndrăgostit nebuneşte de Jador în ciuda faptului că tânărul i-a explicat în nenumărate rânduri că nu va exista niciodată o relaţie între ei. Moldoveanca a suferit enorm pentru că sentimentele de iubire nu i-au fost împărtăşite. Se pare că pasiunea pentru Jador a continuat şi după încheierea competiţiei.

Momentan, tânăra se află în ţară, alături de familia sa, însă fanii acesteia au observat o schimbare majoră în ceea ce o priveşte pe Mariana. Internauţii s-au arătat chiar îngrijoraţi pentru modul în care arată. Fosta concurentă de la Kanal D a slăbit enorm iar cei care o apreciază se tem că este anorexică.

Mariana de la „Puterea Dragostei”, slabă rău. E la un pas de anorexie

Imaginea care i-a speriat pe fani

De curând, Mariana a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care este numai piele şi os. Tânăra s-a pozat în costum de baie, însă rezultatul nu a fost deloc cel scontat. Internauţii au întrebat-o dacă nu cumva schimbarea în rău se datorează faptului că suferă din iubire.

Din păcate, modelul nu şi-a găsit nici acum un partener, iar asta pare să o afecteze destul de tare pe fosta concurentă de la “Puterea Dragostei”.