Jador, emisiune la TV. Unde va prezenta noul show

Jador, emisiune la TV. Unde va prezenta noul show

În perioada asta cam mai toate posturile tv comerciale din România au avut de suferit, vorbind din punct de vedere financiar. Dacă o parte din ele s-au menținut în top datorită audiențelor, altele au avut de suferit și pe acest plan. Astfel că, în fuga nebună după audiențe, producătorii încearcă să găsească rețeta câștigătoare.

De la trender pe youtube pe micul ecran

În urmă cu doi ani, în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, apărea un tânăr șarmant, venit dintr-o comună din județul Bacău, pe numele său, Ionuț-Remus Dumitrache. De la momentul apariției tânărul, ajuns acum la 25 de ani, a cucerit inimile tinerelor telespectatoare și nu numai. Faima l-a ajuns repede din urmă, iar acum este unul din cei mai populari și vizionați artiști youtuberi. Dacă nu v-ați dat seama despre cine este vorba, vă spunem noi.

Jador, emisiune la TV. Unde va prezenta noul show
Jador, emisiune la TV. Unde va prezenta noul show

Tânărul Jador, că despre el este vorba, a ajuns într-un interval, relativ, scurt, de la nobody la vedetă pe youtube cu multe vizualizrăi și din ce în ce mai mulți fani. A cunoscut succesul și gustul acestuia după ce, alături de Alex Velea, lansează pe youtube piesa„Arde-mă Baby” care a reușit să strângă în primele 24 de ore de la lansare aproape un milion de vizualizări. Dar, în curând, Jador va putea fi urmărit de fani, nu numai pe youtube, ci și pe micul ecran într-o producție tv inedită.

Antena Stars propune, Jador acceptă

Mai marii Atena Stars, luând toate aceste variabile în calcul i-au propus tânărului de 25 de ani să devină gazda unei emisiunii tv, difuzată pe postul amintit. Dacă e să ne luăm după ultimele evenimente din cadrul postului, și aici ne referim la plecarea lui Mihai Morar, este evidentă această decizie și propunere, în dorința celor de la Antena Stars de a ridica punctul de rating. Jador a făcut anunțul într-un material video postat pe canalul său de youtube, material în care le-a făcut cunoștință fanilor cu întreaga echipă de producție a viitorului show în care acesta va fi protagonistul principal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI