Mariana de la Puterea Dragostei, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat la Kanal D

Mariana de la Puterea Dragostei, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat la Kanal D
Mariana de la Puterea Dragostei, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat la Kanal D

Mariana de la Puterea Dragostei a izbucnit în lacrimi, după ce a acumulat multă suferință și frustări din cauza unor colegi. 

Mariana de la Puterea Dragostei, în lacrimi la TV

Show-ul matrimonial devine tot mai intresant, iar relațiile din casa Puterea Dragostei sunt în continuă schimbare. Se întâmplă noi situații zilnic și, în timp ce Andrei și Selatin s-au luat la bătaie în timpul emisiunii.

În plus, lucrurile iau o turnură neașteptată, iar Mariana a izbucnit în plâns. A urmat apoi un dialog cu Cristina Mihaela, în care tânăra a explicat tot ce simte.

Cristina Mihaela- De luni de zile, niciodată nu te-am văzut așa..

Alexandra- Pentru că nu am fost niciodată așa…

Cristina Mihaela- Dar de ce plângi?! Care este motivul pentru care tu plângi?

Alexandra- Anumite persoane au putut să oprească anumite lucruri și nu au făcut-o la momentul potrivit și acum vin și încep să plângă… 

Mariana- Plâng că așa vreau eu.. 

Alexandra- Asta ați făcut, nu? Eu cred că este vorba despre altceva, Mariano, și tu știi destul de bine că nu este vorba despre asta.

Cristina Mihaela- Te știe lumea de 10 luni de zile, faci parte din sezonul acesta și plângi după 10 luni și nu vrei să spui.. 

Mariana de la Puterea Dragostei: „Marinescu mi-a creat o imagine foarte proastă”

Mariana- Ce mai știe lumea, domnișoara Cristina.. S-a permis să-mi vorbească Marinescu în halul în care mi-a vorbit și mi-a creat o imagine foarte proastă.

Îți aduci aminte în Dominicană cum se lăuda.. Cum crezi că m-am simțit eu că i-am creat eu reputația aia și imaginea aia Marianei. Cum crezi că m-am simțit în acea cameră și el era pe conexiune și vorbea că mi-a creat el mie o imagine?!

Cristina Mihaela- Te rog să nu plângi…măi.

În plus, e scandal uriaș la Puterea Dragostei, după ce Andrei și Selatin sar la bătaie în fața celorlalți concurenți din casă.

S-a lăsat cu injurii și cu vorbe grele adresate unul altuia.

Andrei- Taci, dă-te-n**** mea de aici, că nu ți-ai găsit momentul în care să sufli tu la mine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI