Mariana de la Puterea Dragostei a fost dată de gol. Reacția ireală: ‘Are un arab acasă’

Mariana de la Puterea Dragostei a fost dată de gol. Reacția ireală: ‘Are un arab acasă’
Cum a fost data de gol Mariana de la Puterea Dragostei

S-au adus acuzații grave la adresa Marianei de la Puterea Dragostei. A fost Mariana dată în vileag? Are ceva de ascuns una dintre cele mai dorite fete din casa Puterea Dragostei?

Mariana de la Puterea Dragostei a fost dată de gol

Fără doar și poate Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai dorite femei din Casa Dragostei. Aceasta a flirtat cu mai mulți băieți încă de când a intrat în concurs, dar nu a format cuplu cu nimeni. De altfel, cel care a încercat de mai multe ori să ajungă la inima frumoasei Mariana a fost Cristian Comănici, dar ea a părut mai mult interesată de Rareș, care însă a părăsit competiția.

Dar în casa Puterea Dragostei rivalitățile continuă. Azi, Andrada a făcut chiar mărturisiri de-a dreptul șocante despre Mariana, susținând că, de fapt, aceasta are pe cineva acasă în România, care o întreține. De asemenea, această informație a mai fost confirmată și de către Alexandra, în emisiune.

”Andrada: De ce nu își va face relație aici? Pentru că are pe cineva acasă, care este arab, o întreține, îi plătește dările, îi plătește chiria la București, îi plătește tot.

Mariana, mi-ai spus tu mie!

Alexandra: Am primit foarte multe mesaje de la persoane care mi-au spus că Mariana este înteținută de cineva de acasă”, a fost dialogul cu pricina.

Ce alte acuzații i se aduc Marianei

Când a auzit toate cele spuse, Mariana a izbucnit în râs, negând totodată că ar fi întreținută de vreo persoană anume. De altfel, sosirea Medei în casa Puterea Dragostei a scos la lumină noi informații despre trecutul Marianei. Aceasta a susținut că a lucrat cu Mariana în mai multe cluburi, iar ceilalți concurenți din emisiune au concluzionat că ea a fost dansatoare. Mariana a ținut să nege și aceste zvonuri și a spus că a fost clientă falsă.

„Nu îmi e rușine să spun! Am muncit și la club, am fost clientă falsă, am fost hostess, am muncit și la cazino. Care este problema?! N-am fost damă de companie, cum spunea Alexandra”, a spus Mariana de la Puterea dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D este prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, în vârstă de 29 de ani. Aceasta a venit în locul Andreei Mantea, care a preferat să ia o pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia. Concursul ”Puterea Dragostei”, ajuns la cel de-al treilea sezon, se filmeză în Turcia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI