Marian Măgureanu a murit. Fostul șef SRI e în doliu, cum a murit fiul lui, de fapt

Marian Măgureanu a murit. Fostul șef SRI e în doliu, cum a murit fiul lui, de fapt
Virgil Măgureanu trăiește durerea tatălui care-și pierde fiul

Dramele generate de Pandemie sunt nenumărate și nu iartă, indiferent cine am fi. Din păcate nici fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, nu a fost iertat de o astfel de dramă. Întreaga familie este în doliu în acest moment.

Virgil Măgureanu trăiește durerea tatălui care-și pierde fiul

Este dureros când moare cineva, mai ales dacă este și tânăr. Dar mai dureros este să fii părinte și să-ți pierzi singurul copil. Din păcate o astfel de dramă trăieșste în aceste zile Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI. Conform celor de la Gândul.ro, Marian Măgureanu, în vârstă de 50 de ani, și singurul fiu al fostului șef SRI, a încetat din viață.

Conform informațiilor furnizate de publicația amintită. fiul lui Virgil Măgureanu era internat de ceva vreme în spital, în stare gravă, după depistarea infecției cu covid. În urma unor complicații inima acestuia a cedat, deznodământul fiind unul dramatic. Marian Măgureanu avea 50 de ani și, printre altele, conform Gândul.ro, era și acționar la Romprest Service SA.

Fiul lui Virgil Măgureanu lasă în aceste zile, din păcate, în urma sa o întreagă familie în durere, și părinții care trăiesc o adevărată dramă, pierzând singurul fiu. În afară de Marian, virgil Măgureanu mai are o fiică, Anca Biriș.

Fostul șef SRI, o personalitate controversată

Încă din perioada tumultoasă a Revoluției din Decembrie 1989, Virgil Măgureanu a devenit controversat. Ulterior, devenind în 1990, șeful SRI, a avut parte de cotroverse, cele  mai importante fiin cele legate de Mineriadele din acel început de an. A fost șeful Serviciului Român de Informații până în 1997.

Demisionează dina ceastă funcție în urma unor dezvăluiri incendiar espre averea sa personală, făcută la televizor în timp ce Virgil Măgureanu era printre persoanele invitate.

Se retrage din viața politică a României, dar controversele îl urmăresc. Odată cu declanșarea dosarelor Mineriadelor, fostul șef SRI reapare în lumina reflectaorelor. Acesta este audiat în toate dosarele gestionate de Procuratura Militară. Ultima apariție în aceste dosare o are în 2017. La acel moment era chemat la Înalta Curte de Casație și Justiție în postura de acuzat în dosarele MIneriadelor.

La acel dosar, conform procurorilor militari, existau dovezi clare a acțiunilor întreprinse de Virgil Măgureanu, Petre Roman, Ion Iliescu și Gelu Voican-Voiculescu în evenimentele dramatice din acele zile.

Acuzațiile erau grave, îndreptate împotriva populației civile ce au dus la uciderea a patru oameni, rănirea a altor trei persoane, vătămarea a altor 1.269 de oameni şi privarea de libertate a 1.242 de români. Doarul nu s-a închis nici până astăzi, fostul șef SRI așteptând sentința în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI