Marian Godină, savuros ca de obicei. Reacții în lanț, după ce un consilier parlamentar a încercat să scape de amendă cu legitimația

Marian Godină, savuros ca de obicei. Reacții în lanț, după ce un consilier parlamentar a încercat să scape de amendă cu legitimația
Marian Godină, reacție la gestul consilierului parlamentar care a amenințat un polițist

Marian Godină a reacționat pe rețelele de socializare după ce un consilier parlamentar a încercat să scape de amendă cu legitimația. Polițistul a distribuit postarea deputatului Laura Fulgeanu-Moagher, care l-a criticat pe consilierul Lucian Rădulescu, după ce acesta a amenințat un agent de poliție care a vrut să îl amendeze pentru că a oprit în dreptul unui indicator rutier care interzice acest lucru.

Marian Godină, reacție la gestul consilierului parlamentar care a amenințat un polițist

Pe filmarea făcută de agentul de poliție se observă cum Lucian Rădulescu îi arată legitimația emisă de Camera Deputaților, iar ulterior îl amenință.

„Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine”, spune Rădulescu, apoi îi aruncă legitimația peste acte polițistului. După ce agentul îi explică faptul că a oprit în dreptul unui semn de circulație, consilierul parlamentar îi spune: „Îți arăt eu ție!”


Lucian Rădulescu este consilierul deputatului PSD Laura Fulgeanu-Moagher, care l-a criticat într-un mesaj postat pe Facebook și a anunțat că nu mai colaborează cu el.

„Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților. Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat! Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.


Marian Godină a distribuit postarea deputatului și a comentat ironic mesajul: „Sunt convins că până astăzi nu l-a crezut capabil de așa ceva.”

Urmăriți Playtech.ro și pe