Maria Ciobanu, vești de ultimă oră din America. Ce face artista în SUA, la 82 de ani. Puțini ar ține pasul

Maria Ciobanu, vești de ultimă oră din America. Ce face artista în SUA, la 82 de ani. Puțini ar ține pasul
Maria Ciobanu, vești de ultimă oră din America. Foto: iConcert.ro

Maria Ciobanu, cunoscută drept ”Ciocârlia muzicii populare”, a dat România pe America pentru a fi mai aproape de copiii ei. De acolo vin acum vești de ultimă oră. Ce face artista în SUA?

Maria Ciobanu, vești de ultimă oră din America

De câțiva ani, Maria Ciobanu a pus România pe locul doi, hotărând să se mute în SUA, unde locuiește fiica ei Camelia, așa că vârsta de 82 de ani a prins-o departe de pământul ei. Deși au fost speculații care susțineau că interpreta de muzică populară ar fi grav bolnavă ori că a suferit un accident rutier, Maria Ciobanu nu are nicio problemă, iar dovadă sunt fotografiile pe care le postează pe conturile sale de socializare. Este vorba de câteva amintiri surprinse recent la aniversarea soțului ei, Mircea Câmpeanu. „La mulți ani sănătoși și fericiți, soțul meu!”, a scris solista în dreptul fotografiei în care se afla toată familia sa în jur.

Cine este soțul artistei?

Mircea Câmpeanu, fost bastchetbalist de performanță, a fost căsătorit până în anul 1979 cu Ileana Sărăroiu, interpretă de muzică populară care a încetat din viață într-un mod tragic, la 42 de ani. După doi ani de la moartea primei soții, Mircea Câmpeanu s-a însurat tot cu o mare solistă, Maria Ciobanu, alături de care este și astăzi, la mai bine de 38 de ani de la nuntă.

Solista și-a pierdut recent fratele

Maria Ciobanu s-a întors în țară în urmă cu puțină vreme, iar fericirea revederii pământului ei natal a fost umbrită de trecerea în neființă a fratelui ei, Ilie. Artista a scris câteva rânduri, pe Facebook, prin care și-a anunțat fanii despre tragedie.

Maria Ciobanu, vești de ultimă oră din America. Ce face artista în SUA, la 82 de ani. Puțini ar ține pasul
Fotografia postată în mediul online de Maria Ciobanu

”S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”, a scris cântăreața de muzică populară în mediul online.