25 iul. 2021 | 14:14

Maria Ciobanu a revenit în România în mare secret. Ce eveniment important urmează în viaţa marii artiste

Monden
Maria Ciobanu a revenit în România în mare secret. Ce eveniment important urmează în viaţa marii artiste
Maria Ciobanu nu mai are concerte ca altădată

Fanii muzicii populare românești se pot bucura în aceste zile. Celebra solistă Maria Ciobanu a revenit în România, după o lungă perioadă de absență. Inegalabila voce a muzicii populare a decis în urmă cu ceva vreme să se mute în America, cât despre revenirea îndrăgitei cântărețe nu este însă fără motiv. Revenită în mare secret pe plaiuri mioritice Maria Ciobanu va participa la un eveniment important.

Maria Ciobanu nu mai are concerte ca altădată

Una din cele mai importante voci ale muzicii populare românești, Maria Ciobanu, a ajuns la 87 de ani. Cu o carieră strălucită de aproape o viață, Ciocârlia României, așa cum era denumită, nu mai are parte de evenimente și concerte ca pe vremuri. Motivația este una cât se poate de justificată.

Odată cu vârsta au apărut și problemele de sănătate care nu-i mai permit să stea multe ore pe scenă. Din acest motiv, așa cum relata și redacția Impact.ro, evenimentele private s-au împuținat. În aceeași măsură și tarifele pe care acum le percepe celebra Maria Ciobanu s-au micșorat.

Dacă în urmă cu ceva ani Maria Ciobanu primea de la 1.000 de euro în sus, acum, și mai ales în pandemie, tariful a ajuns la cel mult 500 de euro. Cu toate astea vedeta nu se plânge, având în vedere că a strâns o avere considerablă în toți acești ani de carieră. Mare parte din avere deja a împărțit-o între cei trei copii, Ionuţ, Camelia şi Leontina, după cum declara vedeta.

„Îi mulţumesc Celui de Sus că am reuşit să le fac acoperişuri copiilor- Ionuţ, Camelia şi Leontina- au câte un apartament lângă Parcul Libertăţii din Bucureşti.

Pentru acest lucru cântam şi la câte trei nunţi la sfârşit de săptămână ca să pot strânge banii.”, a spus artista.

Celebra artistă a revenit în România

Și pentru că este vorba de familie, Maria Ciobanu a revenit în mare secret în România, zilele acestea. Nu a decis să se întoarcă pentru un concert pe bani mulți, ci pentru un important eveniment din viața familiei unor prieteni apropiați. Conform surselor, Maria Ciobanu a decis să participe la botezul nepotului Stelianei Sima. Dezvăluirile le-a făcut chiar Steliana Sima la Antena Stars, declaarând:

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte.

Este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu. Avem multe pregătiri, am un nepot superb, de care sunt foarte mândră. O să fie o petrecere pe cinste”, a spus Steliana Sima la Antena Stars.

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, în 2016, celebra Maria Ciobanu lua decizia de a se muta în America, devenind ulterior și cetățean american cu drepturi depline.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro