Din ce face bani mulți Margherita din Clejani. A dat lovitura în afaceri

Din ce face bani mulți Margherita din Clejani. A dat lovitura în afaceri
Margherita din Clejani si-a deschis propria afacere

S-a aflat din ce face bani mulți Margherita din Clejani. Cântăreața a dat lovitura în afaceri. Ce afacere a pus pe picioare, citiți în articolul de mai jos.

Margherita din Clejani a renunțat la muzică și s-a apucat de afaceri. Din ce face bani mulți fiica Clejanilor

Margherita din Clejani face bani mulți în urma afacerii pe care și-a deschis-o. Cântăreața s-a lăsat de muzică și și-a pus pe picioare propria afacere, într-un cu totul și cu totul alt domeniu.

Astfel, Margherita din Clejani s-a lăsat de muzică și s-a apucat de design vestimentar. Acum, fiica Clejanilor le dă peste nas acelora care nu credeau că este în stare de așa ceva.

Margherita s-a apucat de design vestimentar

Fiica Vioricăi de la Clejani s-a apucat de design vestimentar și se pare că afacerea îi merge ca pe roate. Margherita din Clejani a ajuns să facă ținute spectaculoase, iar prețurile nu sunt deloc atât de mari pe cât s-ar bănui.

Spre exemplu, pentru o rochie de ocazie lungă, cu paiete și tot felul de accesorii, Margherita a pus un preț destul de modest. Rochia, una dintre cele mai extravagante creații ale sale costă 1.299 lei. Cu toate acestea, există și ținute ale căror prețuri sunt un pic mai piperate.

Cât costă cea mai scumpă creație a Margheritei

O altă rochie făcută de Margherita, de culoare bej, lungă și elegantă costă pe site-ul Margheritei din Clejani 1.790 lei, aceasta fiind cea mai scumpă creație a sa.

Rochițele scurte au prețuri modeste care pornesc de la 600 de lei, iar costumele sport ajung și ele tot pe la 1.400 de lei.

Margherita de la Clejani, dependentă de operațiile estetice?

Pe de altă parte, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a început să se opereze de mică, încă de la vârsta de 19 ani, iar de atunci tot apellează la cabinetul medicilor esteticieni.

Se poate spune că Margherita a cam devenit dependentă de intervențiile estetice și a ajuns să plătească sume colosale pentru acestea. Astfel, la 28 de ani, bruneta se laudă cu 4 intervenții estetice care au făcut-o să arate exact așa cum și-a dorit.

Ce intervenții și-a făcut Margherita de-a lungul timpului și cât au costat:

Rinoplastie/micșorarea nasului: 5000 euro
Implant mamar: 6000 euro
Lifting facial: 3000 euro
Acid hialuronic: 3000 euro. Totalul ar fi de 18.000 de euro, o sumă fabuloasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI