Margherita de la Clejani, reacție de ultimă oră. Ce a transmis public

Margherita de la Clejani, reacție de ultimă oră. Ce a transmis public
Margherita de la Clejani, reacție de ultimă oră. Ce a transmis public

În urmă cu numai câteva zile, Margherita a atras toată atenția presei. Sub pretextul că se aranja în oglindă, artista a provocat un accident de circulație pe o șosea din București. Ceea ce polițiștii au constatat a fost faptul că tânăra se afla sub influența drogurilor.

Ce a declarat Margherita de la Clejani

În prezent, la puțin timp după accident, Margherita este din nou protagonista unor scene șocante. După ce a postat mai multe semne obscene pe rețelele sociale, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a ținut să le transmită un mesaj celor care o critică, după ce a apărut drogată.

Astfel că fiica Clejanilor a postat un InstaStory în care se înfățișa alături de mai multe tinere cu care se distra pe cinste. Cu această ocazie, Margherita a scris un mesaj pentru cei care, după spusele ei, nu o lasă să își trăiască viața așa cum dorește.

„Dă-te, fă-mi loc! Lasă-mă să îmi trăiesc viața mea de ROCK STAR”, a precizat Margherita la acel InstaStory.

Ce a afirmat Viorica de la Clejani despre accidentul Margheritei

După accidentul provocat de Margherita, și mama ei, Viorica, a avut o reacție pe rețelele sociale.

”Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a fost postarea Vioricăi de la Clejani pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI