Margherita de la Clejani, desființată. Gestul care i-a șocat pe români

Margherita de la Clejani, desființată. Gestul care i-a șocat pe români

Margherita de la Clejani iese din nou în evidență prin faptele sale. După ce în urmă cu aproximativ o lună  a fost implicată într-un accident rutier, Margherita  a făcut un alt gest necugetat.

Margherita de la Clejani, desființată. Gestul care i-a șocat pe români

Un accident rutier a fost provocat cu mai bine de o luna în capitală de Margherita de la Clejani. Acesteia i s-a întocmit dosar penal deoarece se pare că tânăra era sub influența unor substanțe interzise. Părinții cântăreței au negat ca ar fi fost vorba de droguri.

Fiica Clejanilor a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, din Capitală și s-a fotografiat. Poza respectivă a  creat o adevărată isterie în rândul comunității creștin-ortodoxe, fapt pentru care fanii au pus-o iar la zid.

Margherita pe cruce
Margherita de la Clejani, desființată. Gestul care i-a șocat pe români

Margherita criticată de Leonard Miron

Margherita a șters fotografia după ce a realizat greșeala făcută. Fostul prezentator de televiziune, Leonard Miron a fost și el printre cei care au criticat-o pe tânără printr-un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Margherita de la Clejani urcata pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției. Nu, poate n-ați înțeles: Margherita de la Clejani s-a pozat pe Crucea Monumentului EROILOR REVOLUȚIEI. Și NU, NU a arestat-o nimeni. Asta e respectul nostru pentru cei care au murit ca sa avem noi libertatea sa-i ascultam asteia manelele”, a fost mesajul lui Leonard Miron.

Ce a a avut de spus Margherita în apărarea sa

În apărărea ei, Margherita  a răspuns:

”A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-ați văzut voi drogată sau nu m-ați văzut luând droguri. Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediați toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinții mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI