Margherita de la Clejani, apariție ireală la ‘Poftiți la circ’. Nea Marin a crezut că nu vede bine

Margherita de la Clejani, apariție ireală la ‘Poftiți la circ’. Nea Marin a crezut că nu vede bine
Margherita de la Clejani, apariție aparte la Poftiți la circ

Margherita de la Clejani a surprins din nou cu simpla sa apariție. Cum a ales să vină în prima ei ediție din cadrul emisiunii „Pofiți la circ”? Nea Marin a crezut că solista a încurcat borcanele.

Margherita de la Clejani a furat privirile tuturor. Cum a apărut la „Pofiți la circ”?

„Pofiți la circ” a fost filmat în sezonul cald, dar abia acum este difuzat. Filmările au avut loc în timpul în care pandemia nu se afla la acest nivel, iar unele din restricțiile de azi nu erau obligatorii. Amintim că celebrul Nea Mărin a fost testat pozitiv în momentul în care se afla în vizorul camerelor de luat vederi, moment în care s-a decis ca show-ul să fie pus pe stop.

Așa cum și-a obișnuit fanii de o bună bucată de vreme, bruneta a declarat încă o dată care este scopul acesteia în viață, anume crearea unei comuniuni dintre trup, suflet și minte. Pentru toate acestea are nevoie de anumite obiecte care să o ajute la purificare și binecuvântare, obiecte cu care i-a șocat pe unii din colegi. Alături de ea se află Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Celebrul cântăreț de manele a fost unul din ce mai surprinși de apariție cu fast a fiicei soliștilor de la Clejani.

Se pare că unde e vorba de spectacol…vine și Marga! „M-a lăsat perplex”, a afirmat Jean de la Craiova. Șocul a venit și în dreptul numărului consistent de bagaje cu care a venit tânăra la emisiunea. „Mi-am adus pălăriuțe, farduri, mi-am adus sclipici, oglinjoara mea fermecată, baghetele mele, coronița, parfumurile, cosmitecele, inelele”, a enumerat Margherita câteva dintre obiectele pe care și le-a adus în aventura „Poftiți la circ”.

„De o perioadă port cu mine în fiecare zi lucruri care mă reprezintă”

„De o perioadă port cu mine în fiecare zi lucruri care mă reprezintă”, a continuat aceasta. Una peste alta, rujul cu sclipici de culoare verde a fost cireașa de pe tort cu care s-au obișnuit cam greu prietenii solistei.

„Nu contează atât de mult numărul hainelor pe care le-am adus, ci esența a ceea ce eu am adus. Am adus cu mine culoarea iubirii”, a explicat Margherita de la Clejani. Tânăra a ținut să precizeze că nu a mai dormit niciodată într-o rulotă, dar este fericit că va avea parte de o nouă experiență. „Pentru mine, Marga, e destul de inconfortabil să dorm și să trăiesc într-o rulotă. Nu sunt obișnuită. Aveam în inimă o teamă de gândaci, de insecte”, a spus la auzul veștii că va dormi într-o rulotă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI