Marele secret al lui Gigi Becali. Dieta genială pe care o are pentru a se menține în formă la 64 de ani

Marele secret al lui Gigi Becali. Dieta genială pe care o are pentru a se menține în formă la 64 de ani
Marele secret al lui Gigi Becali.

Mare secret al lui Gigi Becali. Care este dieta genială cu care se menține în formă la vârsta de 64 de ani. Latifundiarul din Pipera acordă o atenție specială alimentației și chiar are anumite alimente pe care nu le consumă niciodată. Ce preparate nu lipsesc însă din dieta zilnică a omului de afaceri.

Marele secret al lui Gigi Becali

Gigi Becali împlinește anul acesta vârsta de 64 de ani, însă acesta se bucură de o vitalitate ieșită din comun. Gigi Becali a povestit care sunt alimentele pe care le consumă. Este vorba, în principal, de produse ecologice, compuse din carne și lactate, toate provenite din propria gospodărie.

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a povestit Gigi Becali, la PRO X.

Gigi Becali vrea să construiască un oraș monahal

Gigi Becali este atent însă nu doar la hrana trupului, ci și a…. spiritului, acesta fiind decis să își dedice viața bisericii. Astfel, latifundiarul din Pipera dorește să construiască un oraș monahal, ascuns în munți, mai exact, în satul Comanca din Munții Căpățânii, departe de orice șosea.

„O să fie cinci biserici într-un loc, sunt 30 de hectare. O unitate de călugări… adică o să fie un oraș monahal călugăresc.

Într-o parte vor fi bărbați călugări și într-o altă parte numai femei.

La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei!”, povestea Gigi Becali.

Comanca este o localitate componentă a orașului Băile Olănești, județul Vâlcea. Ea Se află între Parcul Național Buila-Vânturița- Parcul Național Cozia și localitatea Băile Olănești.

Gigi Becali și-ar dori ca, în viitor, să se poată retrage la o mănăstire.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, mai spunea Gigi Becali.

Urmăriți Playtech.ro și pe