Marele premiu la Loto, câștigat de o femeie care cerșea pe stradă. Gestul emoționat pe care îl face de când a devenit bogată

Marele premiu la Loto, câștigat de o femeie care cerșea pe stradă. Gestul emoționat pe care îl face de când a devenit bogată
Marea câștigătoare a 1,2 milioane de lei

Deși se întâmplă rar, există și situații în care norocul le surâde chiar și celor mai necăjiți oameni din lume. Așa s-a întâmplat și în cazul unei femei sărace, care cerșea pe stradă bani sau mâncare pentru a supraviețui de pe o zi pe alta. În ciuda sărăciei lucie în care aceasta trăia, femeia nu rata niciodată să-și încerce norocul la Loto. Într-una din zile, speranțele sale de a câștiga lozul cel mare s-au împlinit.

Reacția femeii când a aflat de premiul cel mare

O femeie care a cerșit pe străzile cartierului La Florida, din Alicante, Spania, s-a dovedit a fi câștigătoarea marelui premiu pus la bătaie de loteria națională, Bonoloto, acordat în această săptămână. Astfel, aceasta a fost deținătoarea norocoasă a biletului cu șase numere câștigătoare. Astfel, femeia cunoscută de tot cartoerul drept o persoană care trăiește din mila semenilor, va primi un premiu de 1.271.491 de euro.

Potrivit proprietarei loteriei de unde femeia a câștigat premiul cel mare, în momentul în care a aflat rezultatele, aceasta a intrat în locația care îi purtase noroc, strigând către femeia care i-a înregistrat biletul loto „Mi-ai rezolvat viața!”.

De asemenea, proprietarii locației de unde a fost extras biletul norocos au confirmat că fericitul câștigător este un locuitor al cartierului, de etnie romă, cunoscut pentru cerșitul la ușile unei bănci și ale unui supermarket care se află în fața localului său:

„A venit ieri și ne-a spus că i-am rezolvat viața. Am făcut fericit pe cineva pe care toată lumea o iubește în cartier. Femeia avea datorii și probleme economice”, a dezvăluit proprietara localului.

Cele două proprietare ale loteriei au declarat că suma câștigată de femeie este cea mai mare pe care acestea au dat-o vreodată.

„Noi dădusem premii de 36.000 de euro, dar niciodată ceva atât de mare. Am spus mereu că trebuia să dăm un premiu, dar nu te aștepți niciodată. Eram acasă și ne-au sunat la 22:40 să ne spună că am vândut premiul I de la Bonoloto și aproape că am căzut pe jos de emoție”, au transmis surorile, potrivit elperiodico.com.

Cum a reușit femeia să strângă bani de bilete la Loto

Potrivit lui Mariángeles Torregrosa, câștigătoarea „a venit în fiecare zi în jurul orei 9 dimineața și a cerșit până la ora 14. Aceasta se așeza între supermarket și bancă, în fața sucursalei.

După ce își strângea câțiva bani pe ziua respectivă, aceasta intra și îi spunea proprietarei loteriei câștigătoare: „Iubito, sunt aici”. Aceasta a declarat că femeia lua mereu bilete mai ieftine, din cauza lipsei de bani. Femeia povestește că și după ce a devenit bogată, câștigătoarea marelui premiu joacă în continuare aceeași sumă și îi ajută acum pe cei care au ajutat-o și pe ea la nevoie, răsplătindu-le fapta.

Oamenii din cartier au fost foarte încântați și bucuroși pentru norocul femeii. Aceștia au declarat că, niciodată cartoerul lor nu a fost atât de mediatizat și popular ca acum.