Florin Busuioc, mic derapaj în fața lui Cătălin Măruță: ‘Dacă ești dobitoc’

Florin Busuioc, mic derapaj în fața lui Cătălin Măruță: ‘Dacă ești dobitoc’
Florin Busuioc, mic derapaj in fata lui Maruta

Florin Busuioc a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, ca să comenteze vremea și vremurile. Acesta a comentat în stilul caracteristic trei știri care au circulat în presă în ultima perioadă.

Florin Busuioc, mic derapaj în fața lui Cătălin Măruță

Florin Busuic a vorbit despre cazul hoțului ghinionist care a furat calul unui bătrân și s-a întâlnit chiar cu poliștii de frontieră.

”Ce ți-a trebuit calul omului? Dar polițiștii știau? Cum si-au dat seama că l-a furat. Probabil că și-au dat seama polițiștii, și ăsta dobitoc s-a dat de gol cumva. Sau polițiștii știau că e calul bătrânului din curte. Intri în pușcărie așa, mare scofala ce a făcut el”, a spus Busu în emisiunea ”La Măruță”.

Florin Busuioc a fost rugat de Cătălin Măruță să comenteze și știrea cu cetățeanul britanic care se plimba pe plajă în Bulgaria și a ajuns ilegal în România.

”Exista delimitare a granițelor? Unde există, mă, că nu există nicio delimitare. Eu nu m-am plimbat în halul asta pe plajă, să uit de mine. Arată-mi și mie cum e delimitată granița dintre Bulgaria și România! A venit și el în România cum ne ducem și noi în Marea Britanie, la cules de ceva. Asta-i delimitare, mă? Pai pot să sar pârleazul. El a luat-o pe malul marii, s-a dus prin apă. Asta e granița noastră. Nici graniță nu avem. Nu ne trebuie, nu avem nevoie”, a spus Busu cu privire la acest caz.

Tot Busu a fost rugat să comenteze și știrea cu șarpele care a pătruns într-un taxi, iar jandarmii chemați nu au putut să-l mai scoată.

”Ce să zic de șarpe? Ce comentariu vrei să fac eu, să îl fac de râs pe șarpe? Nu e cetățean român, e șarpe. Ca dacă era un cetățean român puteam să comentez. Jandarmii nu au pregătirea să prindă șerpi. Există niște oameni care știu să facă asta. Am văzut acum vreo doi ani un șarpe, eu nu mă sperii așa usor. Nu prea mi-e frică de nimic. Mi-e frică de ace, pioneze, care pot intra în ochi. Și dacă îmi intră în fund, ce? Mie mi s-au încercat prank-uri multe”, a spus Busu. 

Florin Busuioc a spus și cum va fi vremea în acest weekend, însă veștile nu sunt bune.

”Vremea e foarte rea. Mâine se mai încălzește un pic. E cu ploi, cu grindină. A început de ieri, azi a fost soare, mâine o să fie urât, e mai cald un pic în București 25 de grade, poimâine 20 de grade și vreme urâtă. Luni ne mai plouă puțin, iar marți vremea e mai bună. La nivelul țării, în noaptea asta un cod galben de inundații, am văzut ce s-a întâmplat în județul Satu Mare, cad cantități mari de apă și poate să fie și grindină, vijelii. Azi vântul a bătut…”, a spus Florin Busuioc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI