Mare criză de nervi pentru Mirel Rădoi. Selecționerul a răbufnit: „Nu se poate, nu putem sa legăm nici 5 pase!”

Mare criză de nervi pentru Mirel Rădoi. Selecționerul a răbufnit: „Nu se poate, nu putem sa legăm nici 5 pase!”
Mirel Rădoi, criză de nervi la meciul România - Germania

Mirel Rădoi a avut o ieșire nervoasă pe bancă, în timpul meciului România – Germania. Selecționerul le-a făcut reproșuri tricolorilor. La pauza meciului de pe Arenă, scorul înregistrat pe tabelă a fost 1-0 în favoarea nemților.

Mirel Rădoi, criză de nervi pe bancă, în timpul duelului România – Germania

Mirel Rădoi s-a zbătut pe marginea terenului toată repriza. Încercarea să-și mobilizeze jucătorii l-a epuizat și adus într-un punct critic. Germania s-a prezentat pe Arena Națională cu un lot care valorează sute bune de milioane de euro. Cu toate acestea, Rădoi și-ar fi dorit ca fotbaliștii săi să țină ceva mai mult de minge, posesia fiind una covârșitoare pentru nemți.

El a trimis și în această seară o echipă ofensivă în teren, cu mulți mijlocași capabili să păstreze mingea. Chiar și așa, la finalul primei reprize, posesia a fost de 69% în dreptul Germaniei.

„Nu se poate, nu putem să legăm nici 5 pase”, a fost strigătul de frustrare al selecționerului, aflat încrâncenat pe banca tehnică.

Cel care a ratat în prima repriză cea mai mare ocazie a tricolorilor a fost Valentin Mihăilă. Atacantul Parmei a primit o pasă bună din partea lui Chiricheș și a finalizat din drop cu piciorul stâng. În final, mingea s-a dus cu mult peste poarta lui Manuel Neuer. Pentru Germania, singurul gol a fost marcat de Serge Gnabry, care a fost la capătul unei pase venite de la Havertz. L-a învins pe Florin Niță cu un șut plasat. Cel din urmă s-a mai remarcat în prima repriză cu câteva parade excepționale.

  • ROMÂNIA: Niță – OV.Popescu, Chiricheș, Toșca, Camora – Stanciu, Marin – Mihăilă, Tănase, Hagi – Keșeru.

Selecționerul avea speranțe mari înainte de meci

„Sistemul de joc inițial nu e așa important. Important e sistemul din timpul jocului. Dacă am câștigat cu Macedonia în 4-2-3-1, nu înseamnă că așa vom juca mereu. Nu am menajat jucători cu Macedonia de Nord pentru meciul cu Germania.

Nu suntem o națională atât de mare, pentru a ne permite așa ceva! Mâine după-amiază vom decide primul 11, în funcție de cum vor arăta în seara asta la antrenament. Germania va lăsa spații și noi va trebui să le speculăm! Cu siguranță nu vom fi un sparring partener”, spunea selecționerul la conferința de presă de dinaintea partidei.