Marcel Pavel, declarații sfâșietoare după moartea mamei sale. Când va avea loc înmormântarea EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
11 08. 2021

Solistul Marcel Pavel trece printr-o grea suferință. Măicuța lui, pe care a idolatrizat-o, și pe care a răsfățat-o ca pe o prințesă, s-a stins din viață ieri dimineață. Cu inima împietrită de durere, Marcel ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre problemele de sănătate cu care femeia s-a confruntat în ultima parte a vieții, dar și despre legătura lor sufletească, aproape nepământeană.

Marcel Pavel, declarații sfâșietoare după moartea mamei sale

Marcel Pavel a bătut la ușa celor mai buni medici din România, pentru a-și salva mama, dar, în ultima vreme, starea sa de sănătate se agravase:

”Mama suferea de zece ani de diabet, era dependentă de insulină, a făcut blocaj renal, diabetul i-a atacat toate organele. Avea cangrenă la piciorul stâng, suferise și un infarct, descoperit de medici în spital, dar pe care l-a dus pe picioare. Mama era internată la Spitalul Cantacuzino, din București.

Ieri, la ora 11.00 dimineața, când trebuia transferată la Spitalul Militar, pentru revascularizarea piciorului, a încetat însă din viață. În ultimele trei săptămâni, nu mai era coerentă, așa că nu am mai putut vorbi”, ni s-a confesat, cu durere în suflet, celebrul artist român.

Înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul din Bughea de Sus, Județul Argeș

Marcel și mama lui, pe care adesea a adus-o și la emisiunile tv, au avut o legătură sufletească puternică, aproape nepământeană:

”Pentru măicuța mea, eu eram cea mai mare bucurie, am avut o legătură aparte, am avut grijă de ea, de la vârsta de 25 de ani, mereu am răsfățat-o. A murit împăcată că m-a văzut realizat, că pot să am grijă de toți. Înmormântarea va fi vineri la ora 13.00, la Cimitirul din Bughea de Sus, Jud. Argeș, localitatea unde dânsa s-a născut, iar azi va fi depusă la Biserica Sf. Mina din Câmpulung, acolo unde mergeam să ne împărtășim.

Acum plec spre Câmpulung, am rezolvat cu actele. Vin toți frații mei, vine și fratele meu cel mare din străinătate, vom fi cu toții, ca să o petrecem pe ultimul drum. Dumnezeu să ne ajute să trecem peste această suferință”, ni s-a mai confesat Marcel Pavel.

”Mama a fost femeie de serviciu, la școala de muzică unde învățam!”

Marcel Pavel a povestit că mama lui i-a făcut o mare surpriză, la unul din concerte:

„A urcat pe scenă şi mi-a oferit un buchet de trandafiri, am îngenuncheat, de emoție. Nu aș fi lăsat-o să vină, pentru că era bolnavă”.

Iar într-un alt interviu, pentru Antena Stars, Marcel făcea dezvăluiri impresionante despre sacrificiile măicuței sale:

„Mămica mea era femeie de serviciu la școala de muzică unde noi, toți frații, învățam. Toată lumea îi pupa mâna după ce aveam audiții în cadrul școlii.

Îi pupau mâna și ea era cu mătura și fărașul în mână și cu un halat de îngrijitoare. Nu am cum să uit lucrurile astea, dacă spun despre mama mea, spun cu tot sufletul”.

Cântărețul are doi frați, Micky și Gigi, și o soră, Gina, toți pasionați de muzică.