Marcel Ciolacu se teme de furt? Ce ordine ferme și riguroase a dat imediat după exit-poll ora 21

Marcel Ciolacu se teme de furt? Ce ordine ferme și riguroase a dat imediat după exit-poll ora 21
Marcel Ciolacu susține ca PSD are avantaj la alegrile parlamentare 2020

Marcel Ciolacu a dat ordine ferme și riguroase imediat după exit-poll-ul de la ora 21:00, semn că președintele PSD s-ar teme de furt.

Ce ordine stricte a dat Marcel Ciolacu după anunțarea exit poll-ului de la ora 21. De ce îi este frică

Se teme de furt Marcel Ciolacu și la alegerile Parlamentare 2020? Marcel Ciolacu Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, imediat după anunţarea primelor exit poll-uri faptul că social-democraţii au un uşor avantaj şi i-a îndemnat pe toţi social-democraţii din secţii să fie atenţi.

Prin votul de astăzi, romînii au arătat că este nevoie de o schimbare. Aş dori să le mulţumesc românilor care au votat PSD, aş dori să le mulţumesc că au sancţinoat această batjocură la adresa lor, închiderea şcolilor, închiderea bisericilor, intrarea în faliment a întreprinzătorilor români.Este nevoie de un Guvern capabil, care ştie să rezolve adevăratele preocupări ale românilor. Le mulţumesc în mod deosebit românilor care şi-au învins teama şi au înţeles că acest Guvern trebuie să plece acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu solicită atenție sporită

De asemenea, liderul PSD a cerut atenţie sporită a celor din secţiile de votare. ”În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll, chiar dacă ponderăm cu voturile din diaspora. Fac un apel către reprezentanţii PSD în secţiile de votare să numere foarte atent fiecare vot, să fie extrem de atenţi să nu mai păţim ceea ce am păţit la Sectorul 1, la alegerile locale”, a completat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuțat că Partidul Social Democrat are cel mai bun scor la alegerile parlamentare de duminică, chiar dacă sondajele de la ieșirea de la urne nu au luat în considerare voturile celor din Diaspora.

Varianta în care conduce PSD

PSD are 30,5% din voturi, iar PNL, 29%, în timp ce USR PLUS ar fi obținut 15,9% din voturi, arată exit poll-ul realizat de CURS Avangarde la comanda Antena 3.

PSD are un avantaj în exit poll, chiar dacă ponderăm votul din diaspora”, a spus președintele PSD, după încheierea votului, când au fost făcute publice primele rezultate exit poll.

Varianta în care PSD este la egalitate cu PNL

Exit-poll SOCIOPOL. Iată care sunt primele rezultate ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

28% – PNL
28% – PSD
16,3% USR-PLUS
6,2% – UDMR
5,8% – AUR
5,7% – Pro România

Doar 5 milioane de români au votat pînă la orele 20:00

Peste 5,1 milioane de români au votat duminică, 6 decembrie, la alegerile parlamentare 2020 până la orele 20:00. Este o prezenţă slabă dacă este comparată cu cea de la locale, când au votat cu 2 milioane de români mai mulți.

Alegerile parlamentare din 2020 au început încă de vineri seara în diaspora, dar în România, urnele s-au deschis duminică, la ora 7.00. Peste 18 milioane de români ar fi trebuit să îşi aleagă senatorii şi deputaţii la acest scrutin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI