Marcel Ciolacu, reacție fulminantă: „Cîțu nu mai e prim-ministru. Du-te acasă că și-așa vine moțiunea”

Marcel Ciolacu, reacție fulminantă: „Cîțu nu mai e prim-ministru. Du-te acasă că și-așa vine moțiunea”
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Cîțu

În cursul serii de miercuri, liderul PSD a vorbit despre situația prezentă în țara noastră, susținându-și argumentele pentru care Florin Cîțu ar trebui să-și prezinte demisia cu demnitate. Acesta consideră că premierul nu a gestionat bine pandemia de Covid-19, iar în fața unei situații iminente, acesta vrea să-I tragă la răspundere pe alții.

“Premierul se spală pe mâini și cere anchetă”

Marcel Ciolacu transmite mesaje tot mai dure către actualul premier al României, acesta susținând în repetate rânduri că Florin Cîțu nu și-a îndeplinit datoriile pe care le avea față de cetățeni.

„Din punctul meu de vedere Cîțu nu mai e prim-ministru. Auziți aberație, primul ministru cere anchetă să vadă de ce nu suntem pregătiți de valul 4. Păi ce ai făcut până acum? Cică ne trebuiesc paturi ATI. Păi ai medici, ai ventilatoare? Am prieteni cu oameni internați și nu sunt medicamente. Iar premierul se spală pe mâini și cere anchetă. Du-te acasă, că și-așa vine moțiunea.”, a adăugat Ciolacu, la romaniatv.net.

De asemenea, acesta a negat faptul că, dacă va susţine Guvernul Cîţu în Parlament și ar forma o coaliție cu PNL, acestuia i s-a promis că ar putea reveni la şefia Camerei Deputaţilor.

„Terminați cu sefiile, să și le pună în cap. Majoritatea le numește, nu stai acolo cu o minoritate, că după aia te schimbă majoritatea. Dacă moțiunea, pe 28, spune CCR că nu e conflict, se votează și PSD o votează. Dacă CCR spune că e conflict, PSD depune moțiune și să nu ceară USR să scoatem din text că ei au fost la guvernare. Și cred că USR se va ține de cuvânt și va dărâma acest guvern.
Înseamnă că, dacă nu îl dărâma, această criză politică a fost un șantaj și se descalifică în România.”, a spus Ciolacu, potrivit sursei citate.

Marcel Ciolacu, critici aspre la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu

În urmă cu două zile, liderul PSD a criticat dur activitățile președintelui și ale premierului, menționând faptul că în plin val patru al pandemiei, Klaus Iohannis îi invite pe români să joace golf, în timp ce Florin Cîțu se duce singur la mare pentru a se poza pe o plajă pustie.

„În România aflată în plin val patru al pandemiei, președintele participă la sindrofii pretențioase și îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconștient, premierul dornic să se înscăuneze șef la PNL, merge pe furiș la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie.

Acestea sunt preocupările binomului care conduce țara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică- 88% dintre pacienții cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile! Inuman! Grotesc! Criminal”, a scris, luni, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI