Marcel Ciolacu, lovitură dureroasă. Mama șefului PSD a ajuns la spital

Marcel Ciolacu, lovitură dureroasă. Mama șefului PSD a ajuns la spital

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, trece prin momente grele. Mama politicianului a ajuns de urgență la spital. Anunțul dureros a fost făcut chiar de Marcel Ciolacu, într-o emisiune TV.

Marcel Ciolacu a primit lovitură dureroasă. Mama șefului PSD a ajuns la spital

Marcel Ciolacu trăiește momente dureroase în această perioadă. Mama politicianului se află înternată în spital. Astfel, Marcel Ciolacu a vorbit despre multele probleme ce se vor ivi la alegerile locale 2020 și despre incertitudinile sub care acestea se vor desfășura, din cauza epidemiei de coronavirus.

De asemenea, politicianul spune că își va îndemna mama să nu se ducă la vot pe 27 septembrie, întrucât este bolnavă. Marcel Ciolacu a spus că totuși mama lui va vota, dacă va ajunge la ea o urnă mobilă.

Marcel Ciolacu nu își va lăsa mama bolnavă să meargă la vot
Marcel Ciolacu nu își va lăsa mama bolnavă să meargă la vot

Marcel Ciolacu nu își va lăsa mama bolnavă la vot, de frica coronavirusului

Mamei o să-i recomand să nu meargă la vot, dacă vor trimite urnă mobilă… Sunt multe semne de întrebare, nimeni nu ne lămurește. Îi recomand mamei mele… e în spital și la ora aceasta. Normal că îi recomand acest lucru”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

PSD a depus luni moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. PSD a adunat 205 de semnături. Doar senatorul PSD, Eugen Teodorovici, nu și-a dat semnătura. Pentru adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului actual sunt necesare 233 de voturi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Guvernului Orban

De asemenea, liderul PSD a atacat dur Guvernul Orban, susținând că acesta nu apără interesele populației și că distruge economia României.

Pentru toate tunurile date la Unifarm, trebuie să răspundă nu doar politic, ci și penal. Un jaf generalizat, așa cum arată raportul Curții de Conturi. Au pus în pericol sănătatea noastră a tuturor, pentru a se îmbogăți pe trei generații.

Un Guvern care își sărăcește propriul popor, care sabotează economia și care fraternizează cu interlopii trebuie să plece. Aceasă moțiune este susținută de un milion de români, care vor ca drepturile lor să fie respectate. Românii au nevoie de un guvern care să inspire încredere, pentru traversarea crizei economice și sanitare. PSD propune un plan de guvernare pe termen mediu”, a declarat Marcel Ciolacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI