24 feb. 2023 | 12:55

Marcel Ciolacu îl distruge pe Putin, la un an de la izbucnirea războiului. Ce mesaj i-a transmis Ucrainei

Politică
Marcel Ciolacu îl distruge pe Putin, la un an de la izbucnirea războiului. Ce mesaj i-a transmis Ucrainei
Marcel Ciolacu, liderul PSD

În cursul zilei de vineri, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj emoționant, cu prilejul împliniriii unui an de la declanșarea invaziei Rusiei în Ucraina. Șeful PSD a dat asigurări cu privire la solidaritatea României față de Ucraina și aliații NATO, criticând dur acțiunile teroriste ale lui Vladimir Putin.

Marcel Ciolacu va vizita Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”

La împlinirea unui an de la izbucnirea războiului, Marcel Ciolacu a dorit să-i transmită Ucrainei că România este alături de ea și de aliații NATO în lupta pentru libertate. În semn de mulțumire pentru toate eforturile depuse de militarii români pentru a proteja România și flancul estic, șeful PSD a anunțat că, astăzi, va face o vizită la Baza 57 Aeriană „Mihail Kolgălniceanu”.

„Astăzi, la un an de la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, voi merge la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu” pentru a le mulțumi militarilor români și străini pentru ceea ce fac în fiecare zi pentru ca România și întreg flancul estic al NATO să fie în siguranță”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD și-a reamintit cu durere în suflet de vizita pe care a făcut-o la Kiev anul trecut, și a putut fi martorul direct al tragediei care se petrecea acolo.

Politicianul a povestit că a văzut cu ochii lui cum arată și se resimt ororile comise la ordinul lui Putin, descriind emoțiile puternice care l-au năpădit văzând blocurile bombardate de armata rusă.

„Anul trecut, la scurt timp după începerea războiului, am fost în Ucraina pentru a vedea cu ochii mei ororile bombardamentelor lui Putin. Dar și pentru a da un mesaj ferm că România va fi în prima linie a luptei pentru democrație și libertate”, a adăugat el.

Marcel Ciolacu îl etichetează drept „criminal” pe Vladimir Putin

Marcel Ciolacu a dat asigurări cu privire la perseverența românilor în fața acțiunilor agresive comandate „de niște criminali conduși de idealuri greșite”.

Mai mult, președintele Camerei Deputaților a oferit sprijinul necondiționat al țării noastre oricărei țări care va avea nevoie de susținere în situații dificile.

„Suntem solidari cu prietenii și aliații noștri din NATO. Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite.

Noi, românii, vom sta mereu alături de toate națiunile democratice cărora le pasă de demnitatea umană, de pace și de progresul întregii umanități”, a completat acesta.

Pe lângă liderul PSD, premierul Ciucă și președintele Klaus Iohannis au fost câțiva dintre politicienii care au transmis un mesaj de susținere către Ucraina, într-o zi cu o semnificație mare pentru țara invadată de ruși.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
Capital.ro
Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro