Marcel Ciolacu îl desființează pe Florin Cîțu: ‘Trebuie să meargă la închisoare’

Marcel Ciolacu îl desființează pe Florin Cîțu: ‘Trebuie să meargă la închisoare’

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, sare la gâtul președintelui PNL, Florin Cîțu. Șeful PSD spune că liberalul trebuie să meargă la închisoare, acolo unde îi este locul. De ce este atât de pornit Ciolacu împotriva liberalilor?

Marcel Ciolacu lansează acuzații grave la adresa lui Florin Cîțu

Marcel Ciolacu a anunțat, joi, 7 octombrie, că partidul pe care îl conduce va depune plângere penală contra lui Florin Cîțu pentru modul în care au fost alocați banii din Fondul de Rezervă către primari. Potrivit liderului social-democraților, primarii PNL au primit peste 150 de milioane de euro „mită pentru că l-au votat la Congres pe Cîțu, în timp ce restul administrațiilor nu au primit bani nici de hârtie igienică”.

PSD joacă ultima carte împotriva PNL

Preşedintele PSD a declarat că peste 70% dintre români „au fost pedepsiţi”, condamnaţi la frig, „cu spitale şi şcoli închise” în timpul guvernării lui Cîțu. Sătui de neregulile pe care le fac liberalii pe scena politică, membrii PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, iau măsuri urgente. Vor depune plângere penală pe numele președintelui PNL.

„Stimați români. Astăzi, Iohannis și Cîțu v-au trimis nota de plată pentru Congresul PNL: sărăcie, foame și frig! Iohannis și Cîțu au condamnat peste 70 la sută din populația României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani. Iohannis și Cîțu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceaușescu!

Românii vor sta în beznă și frig pentru că acești iresponsabili și-au plătit din banii românilor funcțiile lor de la Congresul PNL. Peste 150 milioane de euro, din banii publici, au fost dați mită pentru primarii PNL care l-au votat la Congres pe Cîțu, cu mâna la nas. Restul administrațiilor locale, care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale și școli, nu au primit nici pentru hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis și Cîțu.”, a precizat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Klaus Iohannis nu scapă de atacul lui Ciolacu

De atacurile PSD nu scapă nici președintele Klaus Iohannis, despre care Marcel Ciolacu spune că „vrea să fie stăpân peste un popor de iobagi”. Potrivit liderului social-democraților, urmează dezastrul în România! Nu vor mai fi bani de nimic, iar prețurile la energie și gaze naturale vor face ca firmele românești și instituțiile publice să intre în colaps.

„Aceasta este România feudală.  Iohannis vrea să fie stăpân peste un popor de iobagi. Orașele și satele vor îngheța la propriu. Nu vor mai fi bani pentru căldură. Școlile și spitalele nu vor mai avea cu ce să plătească facturile. Creșterea explozivă a prețurilor la energie și gaze, fără nicio măsură de compensare, va face ca românii, firmele românești și instituțiile publice să intre în colaps. PSD nu poate accepta acest lucru!”, a spus șeful PSD.

PSD depune plângere penală

PSD nu mai suportă cum țara noastră se duce de râpă. Drept urmare, îl vrea pe Florin Cîțu în spatele gratiilor!

„De aceea, vom depune plângere penală împotriva lui Cîțu! Vom merge până la capăt! Românii nu trebuie să sufere pentru că Iohannis și Cîțu s-au răzbunat că am dat jos acest Guvern. Cîțu a mai fost în pușcărie pentru beție! De data asta, trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele împotriva propriului său popor”, a declarat Marcel Ciolacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI