20 iun. 2023 | 13:08

Marcel Ciolacu, dezamăgit de călătoria cu metroul. Ce l-a nemulțumit pe noul premier: ”Nu e prima oară”

Știri generale
Marcel Ciolacu, dezamăgit de călătoria cu metroul. Ce l-a nemulțumit pe noul premier: ”Nu e prima oară
Marcel Ciolacu, la metrou

Noul premier al României nu încetează să-i uimească pe români după ocuparea noii funcții. Marcel Ciolacu dă dovadă de multă modestie și deschidere pentru a le veni în ajutor cetățenilor. În urmă cu puțin timp, acesta le-a povestit oamenilor o întâmplare trăită la metrou.

Promisiunile lui Marcel Ciolacu în calitate de premier

Marcel Ciolacu este noul premier al României, un motiv de bucurie pentru milioane de cetățeni care cred că politicianul este cel care va schimba lucrurile în bine.
De altfel, în urma primelor ședințe avute în această funcție, Marcel Ciolacu a abordat mai multe subiecte ale căror rezolvare dorește să vină rapid.

Pe 13 iunie, premierul desmenat a anunțat a anunțat că proovează în programul de guvernare „patriotismul economic”, astfel că principalele acțiuni se vor baza pe investițiile și producția realizate în România, avertizând că dorește să renunțe cât se poate de mult la importuri.

El și-a făcut cunoscute câteva dintre obiectivele sale, printre acestea regăsindu-se stoparea creșterii prețurilor la alimentele de bază, mărirea subvențiilor acordate producătorilor agricoli, salariu minim de 500 de euro net lunar, toate până la finalul mandatului.

”Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiţii şi producţie aici, în România!
19 proiecte de investiţii în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanţelor (HG 807)”, a transmis pe Facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Mai mult, Marcel Ciolacu a promis că, astfel vor apărea patru mii de locuri în plus de muncă, vorbind totodată de ”un efect triplu de multiplicare în economie”.

”Vom contribui astfel la dezvoltarea unor industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcţii, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activităţi de asistenţă spitalicească şi fabricarea produselor din cauciuc”, a mai afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu, despre neregulile descoperite la metrou

Marcel Ciolacu a călătorit astăzi cu metroul pentru a ajunge la Ministerul Transporturilor, însă mare i-a fost mirarea când a observat că nu îi este permis accesul după ce a plătit o călătorie folosind cardul înregistrat pe telefon. Deși pe ecranul dispozitivului a primit confirmarea plății, acesta nu a avut acces pe peron. Din fericire, premierul a declarat că mai avea de rezervă două călătorii, pe care le-a și folosit.

Executivul susține că nu este prima oară când circulă cu metroul și nu este nici ultima, dorind să facă din acest lucru un obicei. Mai mult, actualul premier a negat că această călătorie ar face parte dintr-o campanie de imagine, ci pur și simplu, a făcut-o dintr-o normalitate pentru orice cetățean care locuiește într-un oraș aglomerat.

„Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc şi cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărate două călătorii. Înseamnă că cel puţin încă o călătorie o mai am”, a explicat premierul Marcel Ciolacu, marți, în conferința de presă de la Ministerul Transporturilor.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro