Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Orban. De ce sunt închise bisericile și spitalele

Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Orban. De ce sunt închise bisericile și spitalele
Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Orban. De ce sunt închise bisericile și spitalele. Sursa foto: adevarul.ro

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a lansat mai multe acuzații dure la adresa premierului Ludovic Orban. Marcel Ciolacu susține că unul dintre consilierii personali ai premierului Ludovic Orban ar avea afaceri în domeniul jocurilor de noroc, acesta fiind motivul pentru care se redeschid sălile de jocuri de noroc.

Marcel Ciolacu, acuzații grave la adresa premierului Ludovic Orban. De ce au fost deschise sălile de jocuri de noroc

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că oameni din jurul premierului ar desfășura aafaceri în domeniul jocurilor de noroc, motiv pentru care au fost ridicate restricțiile din acest domeniu.

Șeful PSD spune că deschiderea sălilor de jocuri de noroc a fost făcută cu dedicație, în timp ce spitalele și bisericile rămân închise.

Sălile de jocuri se redeschid, din 15 iunie
Sălile de jocuri se redeschid, din 15 iunie. Sursa foto: obiectivsm.ro

Acuzațiile lui Marcel Ciolacu

Astăzi au anunţat că se redeschid jocurile de noroc, păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este informaţie categorică, nu sigură. (…) Nu deschizi spitale, le ţii închise pentru bolile cronice, ţii spitale închise suport COVID cu zero pacienţi, dar deschizi păcănelele.

Nu deschizi biserici. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru şi-ar lua consilier şi un medic, să îi explice totuşi fenomenul şi câţi oameni au murit pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente şi la spitalizare. Dacă şi-ar mai lua şi un consilier preot, unde să îşi mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele şi bisericile”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena3.

Propunerile de relaxare vor intra în vigoare din 15 iunie

Propunerile cu noile măsuri de relaxare, care au fost anunțate joi seara, vor fi cuprinse într-o hotărâre de guvern și vor intra în vigoare începând cu 15 iunie. „Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a anunțat premierul Ludovic Orban joi seara, la începutul ședinței de guvern.

Pe de altă parte, sălile de jocuri din mall-uri vor rămâne închise, la fel și cinematografele, locurile de joacă și restaurantele, dacă acestea nu sunt în spații deschise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI