Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politică

Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politică
Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politică. Sursa foto: voxbiz.ro

Nepoata președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ajuns să fie angajată pe merit la Institutul Cultural Român, după cum susține politicianul.

Cine este nepoata lui Marcel Ciolacu și unde a fost angajată. Scandalul care zguduie scena politică

Marcel Ciolacu a făcut declarații vizavi de angajarea nepoatei sale, Andreea, la Institutul Cultural Român. Șeful PSD spune că nepoata sa a fost angajată la ICR nu pentru că el ar politician.

De asemenea, președintele Camerei Deputaților a spus că Andreea este o artistă, a terminat facultatea de Regie-Arătă Fotografică cu media 10 și că angajarea sa nu a avut de-a face cu faptul că el e politician. „Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport”, a spus sarcastic Marcel Ciolacu.

Andreea Ciolacu
Andreea Ciolacu. Sursa foto: Youtube

Andreea este consilier personal al președintelui ICR

Nepoata lui Marcel Ciolacu a fost angajată în funcția de consilier personal al președintelui Institutului Cultural Român fără să dea vreun consurs. „

Andreea o cheamă pe nepoata mea. Nu m-a adus capul să o pun șefă nici la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară de faptul că este un copil deosebit, a terminat Regia – Arta fotografică cu nota 10. Vă puteți interesa. Cred că o zonă cum este ICR-ul este tocmai potrivită stilul ei și cu felul ei de a fi. Este o artistă”, a explicat Marcel Ciolacu la Digi 24.

Marcel Ciolacu: Nu am făcut alianță cu ALDE pentru a-mi angaja nepoata

Întrebat dacă Andreea nu a fost ajutată având în vedere că președintele ICR Mirel Taloș a făcut parte din ALDE, Marcel Ciolacu a mai declarat că: „Nu am făcut alianță cu Călin Popescu Tăriceanu pentru a-mi angaja nepoata care a terminat Regie – Artă fotografică și care are nenumărate premii câștigate în străinătate. Nu în România. Sper că nu trebuie să fac alianță și cu Bruxelles-ul. Îmi pare foarte rău, nu îl cunosc pe domnul Taloș Mirel de la ICR și mă bucur că Andreea și-a găsit locul. Aș vrea să faceți această diferență, între un copil bun și un profesionist și alte numiri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI